Unul dintre primele interviuri pe care le-am realizat pentru ralucaharabagiu.com a fost alături de Alexandra Soare. Am discutat atunci despre Bacaro Port&Bacaro 2, cele două restaurante de la malul mării de care Alexandra se ocupă cu pasiune, determinare și mult curaj.

Scriam în articolul din 2020 că Alexandra este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai faine prezențe din mediul online de la noi și că postările ei reprezintă un manifest pentru frumos.

Așadar, astăzi, ți-o prezint pe Alexandra Soare, în calitate de digital creator, unul cu mult bun gust (și simț), cu o doză serioasă de creativitate și cu un respect desăvârșit pentru comunitatea ei.

Alexandra, tu ești, pe lângă o antreprenoare de succes, și un digital creator pe Instagram. Ce înseamnă, din punctul tău de vedere, să ai un cont de Social Media cu adevărat inspirațional pentru comunitatea ta?

Wow, Raluca! Mulțumesc tare mult pentru apreciere! De multe ori, încercăm, în online, să părem ceea ce nu suntem. Uneori, ne postăm chiar în diferite ipostaze care nu ne caracterizează.

Cred, prin urmare, că pentru a fi inspirațional, trebuie neapărat să fii TU.

Mulți oameni consideră superficială și mai ales ușoară munca unui digital creator. Povestește-mi, te rog, ce “se ascunde”, de fapt, în spatele unei postări de Instagram.

Viața mea, până acum opt luni, era clar între Bacaro și Social Media. A fost o adevărată provocare să pot avea timpul necesar pentru ambele. Admir enorm persoanele care pot face totul cu profesionalism. Recunosc, eu am neglijat de multe ori partea de social media.

Nu sunt la un nivel mare să pot spune 100% cât este de greu, dar în ceea ce mă privește, pot confirma că este foarte frumos și foarte dificil, în același timp. De exemplu, poți munci cu orele pentru 20 de secunde de clip.

Cred că este bine să respectăm pe toată lumea și să apreciem din ce în ce mai mult creativitatea și conținutul de calitate.

Ești o prezență extrem de feminină. Ce branduri îți plac, Alexandra, și de ce le alegi pe acestea în detrimentul altora?

Mulțumesc! Mi-a fost greu să mă redescopăr, dar am reușit cu ajutorul creativității. Referitor la branduri, sunt mândră să susțin 100% creații românești.

Moda este privită - nu de puțină lume - ca fiind o toană, o frivolitate căreia nu merită să îi acordăm prea multă atenție… sau bani. Care este, de fapt, rolul hainelor în viața noastră, pe lângă cel de a ne acoperi corpul?

Creativitate, bucurie și esență! Eu frecventez foarte des SH, și pot spune că este precum un soi de terapie să descopăr, săptămânal, aceste minunății.

Ce ritualuri menite să îți înnobileze viața de zi cu zi ai?

2 pahare de apă pe stomacul gol și 5 minute de meditație.

Știu că mergi la cursuri de dans de ceva timp. Ce tip de dans este și, mai ales, ce beneficii aduce în viața ta?

Da! Este minunat! Recomand tuturor belly dance (dansuri orientale) pentru că are multe beneficii. Te ajută să te redescoperi, mai ales în termeni de feminitate și senzualitate.

Care este relația ta cu florile?

Mirifică! Nu cred că există săptămână în care să nu merg la piață să iau flori. Le ador efectiv. Îmi fac ziua mai frumoasă și mă încarcă cu energie pozitivă. Mi-aș dori să lucrez printre flori.

Cum definești bunul gust?

Armonie, finețe, feminitate.

Ce femei te inspiră, Alexandra?

Aș putea să spun că toate femeile. Încerc să iau frumosul din fiecare.

Ce înseamnă fericirea pentru tine?

Pentru mine, fericirea înseamnă liniște sufletească și libertatea de a face ceea ce îți dorești.

foto: Alexandra Soare

Abonează-te, lasă-te inspirată.

Fii prima care primește următorul articol. 

Mă abonez ♡