În vara anului trecut, am invitat-o pe Lilia Raicu la o primă discuție despre pasiunea ei transformată în business, Spot Floral Design. A fost (și încă este) unul dintre cele mai citite și apreciate interviuri de pe ralucaharabagiu.com, semn că am o comunitate care prețuiește, ca și mine, frumosul, sub toate formele lui, fără să-l asocieze cu frivolitatea. Au contraire, este considerat un "bun" care ne hrănește toate simțurile. Deci, de ce l-am neglija în loc să-i deschidem larg ușa pentru a intra zilnic în viețile noastre?

Am stabilit deja, prin intermediul articolelor și al interviurilor pe care le creez pentru oaza mea de frumos, că sunt pasionată la modul real de povești faine, femei care inspiră, locuri fascinante, detalii care sunt de un bun gust desăvârșit. Și scriu aici despre toate acestea, pentru că alternativa m-ar transforma într-o egoistă fără margini. :)

Așadar, poți înțelege de ce am simțit nevoia să împărtășesc cu tine câteva detalii (și poze) despre vizita mea de astăzi la Arc Maison - Social Hub. Situată (cum altfel?!?) într-o superbă casă veche de pe Strada Alexandru Constantinescu (ferestrele mari și impunătoare au vedere spre Arcul de Triumf), destinația mea din această zi - mai degrabă tomnatică decât specifică anotimpului curent - a venit ca un adevărat răsfăț pentru minte și suflet.

Gazda, Lilia Raicu, o frumusețe de femeie, un om calm și cald, dar cu o pasiune și o putere de muncă menite să mute munții din loc, m-a întâmpinat cu un zâmbet larg și cu poftă de povestit despre planurile pe care le au ea și sora ei, Ina ("locomotiva acestui hub", așa cum o numește Lilia) pentru Arc Maison.

Arc Maison - Social Hub este, mai exact, o oază pentru desfătarea tuturor simțurilor (că tot menționam la începutul articolului despre asta): un mix de pasiuni și small business-uri care au ca unic scop acela de a oferi femeilor care vin aici nu doar o experiență completă (beauty, make-up, hair, buchete și aranjamente florale, haine cu "dichis", bijuterii etc.), ci mai ales sentimentul că fac parte dintr-o comunitate faină. Cel puțin, acesta este vibe-ul pe care l-am trăit eu astăzi la Arc Maison. Și motivul pentru care, după cum vei vedea mai jos, am făcut atât de puține fotografii. Discuțiile cu fetele m-au ținut departe de telefon.

În cadrul Arc Maison - Social Hub, Lilia pregătește niște buchete & aranjamente florale care, cel puțin pentru mine, sunt întruchiparea perfecțiunii: delicate, cu bun gust și...cu multe pasteluri (poți vedea creațiile ei aici), iar Ina realizează machiaj profesionist - și când spun profesionist, I mean it! Te poți convinge singură aici și aici.

Îți poți delecta privirea și poți achiziționa creații lucrate manual, de la Livada cu rochii, proiectul de suflet tot a două surori, Elena și Andreea, sau poți cumpăra coșuri din răchită și hanorace cu mesaje de la Maison Mimino.

Dacă ești o admiratoare a bijuteriilor create de Alexandra Caspruf (puțin probabil să nu fii), ei bine, vizita la Arc Maison se poate încheia și cu achiziția unui colier sau a oricărui alt accesoriu semnat de Alexandra.

Și, în fine, Valeria Culocovschi este responsabilă de tratamente faciale, în vreme ce Corina Dogaru Brows se ocupă ca sprâncenele tale să fie unul dintre atuurile cele mai de preț.

Arc Maison - Social Hub chiar este "The place where beauty of all kinds comes together."

Ce îmi mai place mie la Arc Maison, pe lângă tot ceea ce am menționat deja în acest articol, este că #womensupportingwomen, #womenempowerment, #womenempoweringwomen nu mai rămân doar la stadiul de simple hashtag-uri, ci transformă pasiunile și visurile unor femei în realitate. Iar asta mi se pare fantastic!

Ps: curând, Arc Maison va avea și o cafenea urbană. How chic is that? :)

Cu minunata Lilia Raicu
Arc Maison - Social Hub
Am ajuns acasă cu această superbitate de mimoză.

Abonează-te, lasă-te inspirată.

Fii prima care primește următorul articol. 

Mă abonez ♡