Când am împlinit 30 de ani, ceva s-a schimbat în modul meu de a mă raporta la tot ceea ce înseamnă "grijă de sine". Nu am devenit peste noapte vreo "beauty addict", dar am acordat, pentru prima dată în viața mea, atenția cuvenită unei rutine de îngrijire.

Nu știu dacă și când voi apela la proceduri invazive (implanturi mamare, de exemplu) sau la cele non ori minimum invazive (toxina botulinică), cert este că momentan mă interesează mai ales tratamente care au la bază o abordare holistică. Tocmai de aceea, am fost foarte curioasă când am auzit de High Care® Center by Weyergans, primul centru de acest tip din București.

De 8 Martie, am luat-o pe mama și am testat amândouă diferite terapii care stimulează procesul natural de regenerare celulară. De fapt, asta și este chintesența acestui centru de wellness. În plus, mi s-a părut extrem de interesantă abordarea High Care Center, și anume că sănătatea și frumusețea ar trebui să coexiste într-o armonie fără cusur.

Întreg conceptul de High Care® Center by Weyergans vine cu o abordare nouă, holistică, orientată spre ideea de sustainable beauty ca fiind singura opțiune reală în fața unui proces masiv de standardizare a frumuseții. Celebrăm fiecare femeie ca fiind unică și minunată. Suntem devotați unui concept de beauty sustenabil. Promovăm terapii care stimulează procesul natural de regenerare celulară și ne mândrim că am reușit să deschidem primul centru High Care® Center by Weyergans din România. Bianca Zavera, fondatoare High Care by Weyergans România

Bianca Zavera, fondatoarea singurului centru High Care by Weyergans din țară, mi-a povestit că aparatura și produsele folosite sunt destinate persoanelor care suferă de diverse afecțiuni cum ar fi: insuficienta venoasa/varice, tratare/prevenție boli cardiovasculare, piciorul diabetului sau complicații ale limfei, dar că, în același timp, pot fi extrem de benefice și pentru îmbunătățirea anumitor imperfecțiuni estetice.

Revenind, eu am testat terapia cu Vacumed, despre ale cărei beneficii poți citi în postarea de mai jos sau pe site. În ceea ce mă privește, a fost o experiență plăcută și relaxantă, iar pielea de pe picioare și-a redus semnificativ aspectul de coajă de portocală la finalul celor 30 de minute. Desigur, absolut nimic nu face minuni, iar alimentația și o viață activă trebuie să vină obligatoriu în sprijinul oricăror tratamente și proceduri.

Pentru față, am testat terapia cu lumini și ioni negativi despre care poți citi mai multe pe site. Eu am optat pentru lumina verde, cu următoarele beneficii:

  • Detoxifiere
  • Antibacterian
  • Ameliorează stresul
  • Întărește sistemul imunitar
  • Afrodisiac și tonic sexual

Mama a testat drenajul limfatic manual cu pompe de sucțiune. I-a plăcut atât de mult, că și-a mai programat câteva ședințe alături de drenajul limfatic al picioarelor.

Punem în slujba sănătății și frumuseții peste 35 de ani de experiență și inovație. Promovăm terapii unice, non-invazive care urmăresc stimularea proceselor naturale de regenerare celulară și credem cu tărie că un corp sănătos este și frumos.

VACUMED® este o tehnologie patentată marca Weyergans, un adevărat body rejuvenator.

Există peste 40 de beneficii recunoscute asociate acestei terapii, de la rezultate uimitoare în cazuri de insuficiență venoasă cronică, varice, sau laxitatea cutanată.

Prin îmbunătățirea circulației locale, prin creșterea producerii de colagen, terapia este o arma utilă în lupta împotriva celulitei care, pentru multe femei, pare o luptă pierdută.

Ca element nou, terapia este disponibilă împreună cu lumina roșie considerată o descoperire extraordinară încă din 1903. Bianca Zavera, fondatoare High Care by Weyergans România

High Care® Center by Weyergans propune femeilor interesate de o îngrijire cu abordare holistică și o serie de produse cosmetice, pe care le poți comanda aici.

Dacă te tentează să încerci una sau mai multe dintre terapii și proceduri, Smaranda Brăescu 47 A este adresa unde e musai să ajungi. :)

Abonează-te, lasă-te inspirată.

♡ Inspiration Avalanche - Conținut exclusiv pentru abonați.

Mă abonez ♡