În luna noiembrie, am curatoriat o selecție faină de produse și experiențe tocmai bune de oferit cadou de sărbători, sub forma unor articole dedicate nu doar Crăciunului, ci și brandurilor & business-urilor locale pe care eu le admir tare mult.

La finalul acestei luni voi împlini 35 de ani, prilej care mi-a amintit că eu prețuiesc infinit mai mult un cadou pe care îl primesc fără o ocazie anume și fix atunci când mă aștept mai puțin.

Iubesc oamenii care nu fac risipă nici măcar de cadouri, care nu cumpără doar cu scopul de a bifa sau pentru că "așa se face". Pe aceia care aleg doar produse / servicii de calitate, în detrimentul cantității și al unei opulențe pe care o înțeleg și o aplică în mod eronat. Pe cei care fac în mod conștient un bine printr-un gest mărunt - acela de a achiziționa de la business-uri mici, locale, fără bugete impresionante, dar cu o dorință de nestăvilit de a crea frumos și responsabil. Persoanele care te cunosc atât de bine, că este imposibil să nu îți ofere exact cadoul pe care ți-l doreai sau de care aveai nevoie.

Cât despre branduri și business-uri mici, acestea nu se admiră, apreciază, susțin doar de sărbători, ci tot anul.

Așadar, dacă ți-ai propus să oferi un cadou cuiva într-o zi oarecare (poate chiar ție), îți las din nou mai jos recomandările mele.

Idei de cadou pentru Crăciun - modă sustenabilă
Brandurile pe care ți le recomand sunt în acord cu valori și principii fără de care nu doar industria de fashion, ci societatea în sine nu mai poate continua.
Idei de cadou pentru Crăciun: Bijuterii
Am curatoriat pentru tine idei de bijuterii pe care le poți pune sub brad, de la branduri mici, dar cu suflet, poveste și emoție.
Idei de cadou pentru Crăciun: Home Deco
Branduri românești
Idei de cadou pentru Crăciun: experiențe
Experiențe de oferit cadou, pentru corp, minte și suflet. Business-uri românești care te ajută să-ți celebrezi feminitatea.
Zea et Sia, bijuterii pentru întreaga familie
“Dăruiește amintiri neprețuite” este îndemnul brandului românesc Zea et Sia cu ocazia acestor sărbători.

foto: Desene cu lumină

Abonează-te, lasă-te inspirată.

Fii prima care primește următorul articol. 

Mă abonez ♡