Atunci când porți o haină, ea aduce cu sine orele de muncă, de migală, de creație și talent înnăscut. Este procesul prin care visul cuiva devine al tău, iar liantul este însuși veșmântul pe care l-ai ales să-ți răsfețe trupul și să-ți facă sufletul să vibreze.

Când am descoperit brandul românesc IE Clothing, dincolo de creațiile splendide care împletesc tradiția cu prezentul, m-a impresionat ideea de haine-moștenire pe care o valorifică fondatoarele IE Clothing, Iulia Ghenea și Emilia Tudoran.

În atelierul din Cercului 18, București, cele două antreprenoare, alături de o mică echipă de femei la fel de pasionate de acest meșteșug, creează piese vestimentare atemporale, menite să fie purtate si transmise de la bunică, fiică și către nepoată.

În familia mea, mama este cea care ne-a transmis mie și Ritei dragostea pentru lucrurile care nu au doar un azi, ci și un mâine, care spun povestea unor mâini iscusite și cu har, care sunt realizate din materiale nobile menite să-ți îmbrățișeze corpul cu iubire și respect.

Pe linie maternă, deci, se dau și se primesc mai departe ii cusute manual, dragostea inefabilă pentru viață, pasiunea de nestăvilit pentru călătorii și descoperit lumea-ntreagă, bunătatea ca virtute supremă, reziliența ca resursă interioară vitală.

Despre asta este Campania "GenerațII", lansată cu ocazia lunii martie de brandul IE Clothing, despre legătura imuabilă dintre femei în sânul familiei, despre puterea exemplului de la mare la mică, despre dragostea ca instrument esențial în fiecare gând, cuvânt, faptă.

Piesele vestimentare semnate IE Clothing, inspirate de costumul popular românesc, din diferite zone ale țării, stau mărturie a unui legământ care unește generații.

E în puterea fiecăreia dintre noi să păstrăm vii credințe, respectul pentru origini, aprecierea lucrului realizat cu aceeași pasiune, muncă, dedicare așa cum se întâmpla odinioară, când rezultatul final nu se limita la trenduri și haine de care te plictisești după câteva purtări, piese vestimentare care au doar prezent, fără să se poată bucura de un viitor.

Atunci când porți o haină, ea aduce cu sine orele de muncă, de migală, de creație și talent înnăscut. Este un vis al tău care devine, în ani, visul fetei tale, al nepoatei tale.

Poți admira - și cumpăra - creații splendide semnate IE Clothing:

ținute IE Clothing; foto: Felicia Simion; locație enRose; make up Emanuela Romilă; hair Le Grand Art Hub & Livia Berceanu

Abonează-te, lasă-te inspirată.

♡ Inspiration Avalanche - Conținut exclusiv pentru abonați.

Mă abonez ♡