Nimeni, absolut nicio persoană nu se poate lăuda cu o viață perfectă, lipsită de griji, frustrări, complexe, nereușite, dar așa cum spune prietena mea, Andreea Baniță, "totul ține de perspectiva din care alegem să vedem lucrurile, de cum lăsăm frumosul unui loc să se ridice deasupra lucrurilor comune". Nu este nimic superficial sau spiritual în această afirmație, ci vorbim despre o decizie simplă pe care fiecare dintre noi o poate face în fiecare zi.

O altă prietenă de-ale mele, Sarah, designer de interior, îmi spunea că masa este inima unei case pentru că ea aduce oamenii împreună. Deloc întâmplător, este și obiectul meu preferat, din același motiv.

Am mai povestit pe blog că vizitele la prietenii noștri francezi se transformau în adevărate momente culinaro-artistice: cu masa desprinsă parcă din paginile unei reviste deco: fiecare tacâm așezat la locul lui, pahare având destinații diferite, nimic în plus sau ceva necesar în minus. Scriam, în cadrul aceluiași articol, că cea de-a treia lecție învățată în cele 11 luni trăite în Franța a fost despre ora mesei, care nu se întâmplă în grabă și doar așa să fie, ci se simte și se savurează de către oameni relaxați, bucuroși, prezenți și recunoscători.

"INLIN este spațiul în care găsești articole vestimentare și textile pentru casă, lucrate din cel mai calitativ in produs în România și în alte țări din Europa. Articolele au un design simplu și funcțional, și capătă viață în mici ateliere din București. Sunt confecționate cu multă atenție la detalii și cu dragoste pentru in."

Odată întorși în România, ne-am luat cu viața și ritmul alert, și am neglijat acest ritual care îmi bucura teribil de mult sufletul. Dar nu m-am desprins complet de obiceiul ăsta fain, ci am invitat-o, în urmă cu ceva timp, pe Anca Iuhas să îmi povestească despre conceptul de #inspiringsetups (când încă nici nu lansase contul de instagram inspiring.setups) tocmai pentru că mă fascinează la modul real oamenii care reușesc să transforme obiceiuri banale în adevărate ritualuri menite să le bucure sufletul. Și nu doar pe al lor, ci și pe al unora ca mine aflați într-o nesfârșită căutare de frumos și autentic.

Apoi, mai de curând, Bianca Popescu (o prezență faină tare pe Instagram) îmi povestea, tot legat de acest ritual care se învârte în jurul mesei: "ador să fac brunch-uri, să aranjez superb masa, ca și cum ar fi un eveniment. Nu sunt cea mai bună la gătit, dar te poți baza pe mine cu ambientul".

Așadar, vizita mea la showroom-ul Inlin Garage e legată, într-un mod natural, de o pasiune mai veche pe care o tot hrănesc când și când prin intermediul oamenilor alături de care aleg să mă înconjor (că tot vorbeam la începutul articolului despre alegeri) sau al locurilor pe care îmi propun să le vizitez.

"Parte din broderiile INLIN au fost recuperate de pe vechi piese vestimentare din garderobele bunicilor și străbunicilor noastre, digitalizate și apoi lucrate la mașină, iar franjurii sunt confecționați manual, cu multă migală."

Acestea fiind zise, săptămâna trecută, am vizitat showroom-ul inlin_garage și am discutat cu Andrada, o gazdă aparte, cu un bun gust desăvârșit, despre inlin.ro. Ce m-a impresionat, pe lângă produsele care sunt absolut minunate (fie că vorbim despre haine, decorațiuni sau veselă), este ideea în sine de a avea un showroom dedicat produselor din in (majoritare) într-un garaj. Admir foarte tare oamenii care își urmează visurile (și visele), care își depășesc temeri și, în fine, care dau viață unor proiecte inedite.

Apoi, așa cum tot menționez pe blog sau pe Instagram, ador persoanele care au o înclinație către detalii, către estetic, care nu doar știu, ci simt într-o manieră firească să așeze obiecte astfel încât ansamblul să devină un panaceu pentru suflet, un răsfăț pentru simțuri.

Spuneam în titlu că Inlin Garage este un showroom ca o experiență pentru că este ceea ce am simțit odată ce i-am trecut pragul. Andrada, owner și creativ mind Inlin_Lifeinlinen și Inlin Garage, este o prezență care emană bun gust și simț prin toți porii, care vorbește deschis, asumat și cu multă pasiune despre produsele expuse în showroom și despre cele pe care le poți achiziționa de pe site.

Așadar, ai o locație inedită, produse din in, minunate și de o calitate impecabilă, și o gazdă ca o poveste. Eu zic că merită să faci o vizită pe Strada Sfinții Voievozi, nr 41-45, Sector 1.

Nu am putut părăsi inlin_garage fără să achiziționez minunățiile din ultima poză. Sper că mă înțelegi.


"Fără a neglija componenta de design, INLIN este în primul rând un brand de confort, de utilitate, de estetică subtilă, de stil care răzbate timpul, un brand care îmbracă trupuri și care accesorizează spații interioare și exterioare, sub mesajul Linen for bodies&homes."

Abonează-te, lasă-te inspirată.

Fii prima care primește următorul articol. 

Mă abonez ♡