Povesteam într-un alt articol de pe blog despre cum te vindecă frumosul unui loc, despre importanța expunerii constante la estetic, la valori și principii sănătoase. Desigur, în niciun colț din lumea asta nu este totul perfect, dar contează mult ca balanța să încline mai degrabă spre bine.

Până acum, am vorbit aici, pe blog, despre femei inspiraționale și poveștile lor de viață. Și va urma, după Paște, o serie nouă de interviuri faine, de savurat în tihnă și cu intenția onestă de a te ajuta să îmbrățișezi arta de a trăi frumos.

Revenind la articolul de față, ei bine, el este primul dintr-o Campanie pe care am denumit-o #MusaideVizitat. Este mai mult despre locuri decât despre oameni (cu unii dintre ei am povestit deja pe blog), fără să uităm vreo clipă, desigur, că "omul chiar sfințește locul".

#MusaideVizitat este o campanie menită să îți răsfețe simțurile, unde bunul gust este omniprezent, la fel și o doză serioasă de hedonism.

Am făcut prima vizită din Campania #MusaideVizitat la studioul fotografei Felicia Simion. Situat într-o splendidă clădire veche din Strada Vasile Lascăr, studioul te lasă pur și simplu fără suflare odată ce i-ai pășit pragul. Luminos, cu o atenție desăvârșită pentru detalii (preferatele mele): de la lustre, la podele (care scârțâie sub greutatea pașilor ♡) și până la geamuri, uși sau tavane și până la maniera minimalistă, dar deloc anostă în care l-a amenajat Felicia, este un loc care te încarcă instant cu o stare de bine.

Studioul are și o încăpere destinată copiilor, și asta tocmai pentru că Felicia, care este la rândul ei mamă, a înțeles importanța creării unui spațiu în care cei mici să se simtă în largul lor și, în același timp, să fie expuși la bun gust și frumos.

Și pentru că vorbim despre un studio foto, trebuie să-ți spun că Felicia realizează unele dintre cele mai frumoase, pline de emoție, mai încărcate cu sens și poveste fotografii pe care le-am văzut până acum. Este ceea ce o diferențiază clar de alți colegi de breaslă: un stil curat, simplu, dar deloc plictisitor, cu o anumită inocență, dar și cu o doză de imaginație demnă de admirat și apreciat.

Dacă ești interesată de o ședință foto într-o locație superbă, realizată de o fotografă desăvârșită, o poți contacta pe Felicia Simion pe site, pe contul ei de Instagram sau pe pagina de Facebook.

De asemenea, dacă ai ratat cele două interviuri pe care le-am realizat împreună cu Felicia, le las din nou mai jos.

Felicia Simion, fotografă: de fiecare dată m-am întors către fotografie și, în fond, către mine însămi

Felicia, fotografă: îmi doresc să dăm mai departe propriile povești pentru a spori mărturiile legate de depresia postpartum. Pentru a deschide minți și inimi.

Abonează-te, lasă-te inspirată.

Fii prima care primește următorul articol. 

Mă abonez ♡