Săptămâna trecută, am trăit, alături de mama și Rita, un vis de primăvară aproape 100% made in Ro.

Totul - de la spațiul prin ale cărui ferestre generoase pătrundea soarele cu nesaț, haine, bijuterii și accesorii, până la obiectele de decor și aranjamentele florale, culminând cu fotografiile realizate de Ioana Buru, owner Desene cu lumină - mi-a creat una dintre cele mai faine și mai profunde emoții.

Acea senzație că sunt una cu ceea ce este în jurul meu, că nimic nu este în plus sau în minus, că rezonez cu fiecare detaliu în parte, că iubesc efectiv ceea ce trăiesc în acele clipe.

Și pentru că sunt atât de norocoasă și de fericită să fiu implicată în acest proiect al Ioanei, ședințele foto "Eu și mami"/ "Mommy&Me", vreau să-ți prezint brandurile absolut sublime care au întregit conceptul ei.

Ioana mai susține sesiunile foto de primăvară în datele de 18, 19, 25 și 26 martie. Pentru programare și verificare disponibilitate, o poți contacta via Instagram, Facebook și site.

AIRE Official

AIRE este un brand românesc de care m-am îndrăgostit iremediabil și chintesența simplității ca lux autentic.

Eu și Rita adorăm bluzele Travel Wear, care plutesc pe pielea noastră sensibilă, nu doar se așază. Este o colecție dedicată pieselor vestimentare care te vor însoți în călătoriile tale, indiferent de ce destinație vei alege.

Datorită materialelor impecabile din care sunt confecționate - mătase, mohair, angora, alpaca - creațiile AIRE sunt ușor de împachetat, nu se șifonează și ocupă puțin spațiu în bagaj. Peeeerfection, dacă mă întrebi pe mine. Le poți admira și / sau comanda aici.

Recuzita de care te vei bucura și tu dacă programezi o edință foto ședințele foto "Eu și mami"/ "Mommy&Me".

Lali Wear

Lali este unul dintre brandurile cărora le datorez pasiunea mea pentru rochii. Realizate din bumbac sau muselină organică, creațiile Ancăi Blaj sunt ca o adiere de vară pe corpul femeii. Nu ai cum să nu te simți frumoasă într-o rochie semnată Lali.

Diana Cojocaru

Dincolo de colaborările noastre, cu Diana am legat o prietenie splendidă și în real life. Este una dintre cele mai calde, blânde și empatice femei pe care le cunosc. Și o artistă completă, desăvârșită.

Drept care, m-am bucurat nespus să realizez cadre cu cerceii creați de ea, tablourile, vazele și eșarfele ei. Tot ceea ce realizează Diana este menit să te transpună într-un mood de il dolce far niente, într-o zi de vară leneșă, în care tot ce-ți propui este să savurezi în tihnă natura, o cafea bună și viața în sine.

VAZE

Tot ca parte din recuzita decorului realizat de Ioana pentru ședințele foto "Eu și mami"/ "Mommy&Me" este și o vază creată de Brîndușa Iacob, owner VAZE. Creațiile Brîndușei sunt lucrate la roată, iar pigmenții și glazurile utilizate sunt organice. Le poți admira și comanda aici.

Rochiile pe care le-au purtat mama și Rita sunt creații The Nordic Village, un alt brand de haine românesc absolut minunat.

Coronițele și aranjamentul floral poziționat deasupra patului au fost lucrate de Atelier Interesart.

Jucăriile care au încântat-o pe Rita sunt de la Câte-n lună și-n stele.

Fața de masă este creație deFlorian, iar așternuturile sunt realizate de deFlorian - bedding artisan.

Gulerul pe care-l poartă Rita este realizat de Purrfect Collar.

Ședințele foto ale Ioanei se desfășoară la andwhite.studio.

Abonează-te, lasă-te inspirată.

♡ Inspiration Avalanche - Conținut exclusiv pentru abonați.

Mă abonez ♡