Miniseria difuzată pe HBOGO este ca un vis de vară pe care îți dorești să îl tot prelungești dând snooze la viața reală. The Durrells, a cărui acțiune se petrece în Corfu, anul 1935, este o pledoarie pentru simplitate și rafinament. Un soi de slow living care nu este însă lipsit de provocările traiului obișnuit.

Atunci când urmăresc un film / un serial, recunosc că sunt foarte atentă la detalii. Nu este suficient ca intriga să fie bună sau ca actorii să joace într-un mod desăvârșit. La fel de esențiale mi se par si micile frivolități care, în opinia mea, sunt parte din ‘frișca’ aia delicioasă pe care o savurezi sperând că nu se va termina curând.

Casa, cu stângaciile ei cu tot, este de-o frumusețe aparte și are acel farmec specific clădirilor nu doar din Grecia, ci și din Italia și Franța rurale. To die for!

Cei mai faini ochelari de soare! Am iubit, efectiv am iubit ochelarii de soare purtați de către protagoniști.

Personajele sunt extrem de bine construite, cu personalități absolut delicioase. Pe unele le iubești, pe altele le detești, cu cel puțin unul te vei identifica.

Muzica. Ahhhh, îți vine pur și simplu să tragi rapid o rochie vaporoasă pe tine și să dansezi desculță like nobody’s watching.

Peisajele. Acțiunea se petrece pe insula Corfu, cum menționam la începutul articolului. Need I say more?

foto: Pinterest, ITV Picture Desk

Pentru mai multe povești despre oameni inspiraționali și locuri faine, despre mine, mă poți urmări și pe Instagram.

Abonează-te, lasă-te inspirată.

Fii prima care primește următorul articol. 

Mă abonez ♡