Condiții generale pentru utilizarea site-ului

Site-ul https://ralucaharabagiu.com/ a fost creat de către Raluca Mihaela Harabagiu cu scopul de a aduce “frumosul” în viața online și în cea offline a vizitatorilor care ajung în paginile blogului.

Utilizarea acestui site de către vizitatori este condiționată de respectarea condițiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Termeni și condiții”), precum şi de respectarea legislației în vigoare.

Atunci când accesați site-ul, respectiv citiți articolele, vă abonați la Newsletter etc, acceptați implicit şi necondiționat Termenii și condițiile. Așadar, orice utilizare a acestui site necesită acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și condiţiilor de mai jos.

1. Modificarea Termenilor și condițiilor

Termenii și condiţiile de utilizare se pot modifica oricând, fără niciun preaviz și fără nicio notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină periodic, pentru a fi la curent cu cele mai recente modificări.

2. Drepturile de proprietate intelectuală

Textele și fotografiile incluse în site-ul https://ralucaharabagiu.com/ reprezintă proprietatea deținătorului site-ului, respectiv Raluca Mihaela Harabagiu sau a unor terți care au autorizat-o să le utilizeze (respectiv fotografi, colaboratori, invitați în interviuri etc).

Toate informațiile și produsele prezentate pe acest site sunt protejate în conformitate cu reglementările referitoare la dreptul de autor şi/sau drepturile de proprietate intelectuală.

Este interzisă reproducerea integrală sau parțială, digitală sau pe hârtie a articolelor publicate pe https://ralucaharabagiu.com/  sau a fotografiilor etc care se regăsesc pe acest site în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare. Excepție face situația în care se cere acordul proprietarului  https://ralucaharabagiu.com/, cu un mail la adresa harabagiuraluca@yahoo.com, și se obține acordul acestuia.

3. Accesul minorilor pe site-ul https://ralucaharabagiu.com/

Deși conținutul publicat pe https://ralucaharabagiu.com/ nu este unul destinat exclusiv persoanelor peste 18 ani și nu este dăunător moral, emoțional, psihologic minorilor, se recomandă ca vârsta minimă pentru utilizarea acestui site, fie pentru citirea articolelor sau pentru primirea Newsletter-ului, să fie de 18 ani.

Anumite subiecte atinse în articolele sau interviurile publicate pe https://ralucaharabagiu.com/ pot fi greu de înțeles, de descifrat, de interpretat pentru o persoană care nu este încă majoră.

4. Disponibilitatea serviciului, respectiv a site-ului https://ralucaharabagiu.com/

Raluca Mihaela Harabagiu, propietarul https://ralucaharabagiu.com/, își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziţie prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă.

Astfel că nu se face răspunzătoare față de utilizator, orice persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

De asemenea, Raluca Mihaela Harabagiu, propietarul https://ralucaharabagiu.com/, poate schimba oricând conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiţii devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin publicarea pe acest site și nu au caracter retroactiv.

Raluca Mihaela Harabagiu, propietarul https://ralucaharabagiu.com/ poate decide oricând inclusiv ștergerea acestui site fără nicio notificarea în prealabil.

5. Lipsa garanțiilor

Conținutul https://ralucaharabagiu.com/ poate fi modificat și vă este oferit fără nicio garanție de niciun fel, fie ea expresă ori implicită.

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal. Cookies

Vă rugăm să dați click aici pentru informațiile referitoare la aceste două subiecte.

7. Limitarea răspunderii pentru comentariile vizitatorilor

În cazul în care doriți să publicați un comentariu sau mai multe la articolele / interviurile publicate pe https://ralucaharabagiu.com/, este necesară completarea unor câmpuri: nume și prenume, adresă de mail.

Raluca Mihaela Harabagiu, propietarul https://ralucaharabagiu.com/, își rezervă dreptul de a nu publica anumite comentarii care lezează interesele sale sau pe ale altor oameni sau care i se par nepotrivite, fie nu sunt în acord cu valorile personale și profesionale ale sale.

8. Limitarea răspunderii pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul https://ralucaharabagiu.com/ este găzduit de serverul unei companii terțe, drept care deținătorul site-ului Raluca Mihaela Harabagiu (prin Societatea Inton Content SRL) nu poate fi considerată răspunzătoare pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, anumite setări sau actualizări, precum și imposibilitatea temporară de funcționare.

Totodată, Raluca Mihaela Harabagiu (prin Societatea Inton Content SRL) nu poate fi considerată răspunzătoare nici în cazul în care site-ul https://ralucaharabagiu.com/ suferă anumite erori din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

În cazul în care informațiile publicate pe https://ralucaharabagiu.com/ sunt utilizate pe alte site-uri, Raluca Mihaela Harabagiu (prin Societatea Inton Content SRL) nu poate fi considerată răspunzătoare dacă aceste informații sunt preluate trunchiat sau încalcă drepturile de proprietate intelectuală și nici pentru cazurile în care aceste site-uri conțin viruși sau nu respectă orice alte legi în vigoare, inclusiv dacă au un conținut vulgar și / sau care instigă la ură, discriminare etc.  

9. Limitarea răspunderii în cazul promovării anumitor produse și / sau servicii

Majoritatea articolelor publicate pe https://ralucaharabagiu.com/ reprezintă strict experiențele / opiniile / personale ale deținătorului acestui site, respectiv ale Ralucăi Harabagiu sau, după caz, ale persoanelor pe care Raluca Harabagiu le intervievează.

Deși conținutul acestui site NU vizează și nu încurajează sub nicio formă niciun tip de limbaj sau comportament neadecvat, nu instigă la ură sau discriminare, vă rog să țineți cont și că Raluca Mihaela Harabagiu (prin Societatea Inton Content SRL) nu poate fi considerată răspunzătoare pentru eventualul prejudiciu cauzat unor persoane care au o opinie diferită față de a ei sau față de cele ale intervievaților acesteia.

În cazul articolelor scrise în regim barter sau plătite, de asemenea, acestea reflectă exclusiv opinia personală și experiența personală a Ralucăi Harabagiu în raport cu respectivele produse și / sau servicii promovate. Prin urmare, Raluca Mihaela Harabagiu (prin Societatea Inton Content SRL)  nu poate fi considerată răspunzătoare pentru calitatea ori alte specificații ale produselor / serviciilor, această răspundere revenind producătorilor / furnizorilor.

10. Litigii și dispoziții finale

Dacă utilizați https://ralucaharabagiu.com/, înseamnă că sunteți de acord cu faptul că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și https://ralucaharabagiu.com/  (colaboratorii săi).

În cazul unor eventuale conflicte între Raluca Mihaela Harabagiu (prin Societatea Inton Content SRL)  și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă.

Dacă soluționarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi constatată ca fiind nulă sau afectată de altă cauză de ineficacitate, indiferent de cauză, valabilitatea celorlalte clauze nu va fi afectată. Odată cu accesarea site-ului, clientul acceptă fără obiecțiuni Termenii și Condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind echivalentă cu cea a unui contract valabil încheiat.

Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de Termenii si condițiile site-ului https://ralucaharabagiu.com/

11. Contact pentru observații, sesizări

Dacă aveți neclarități, observații, recomandări sau doriți să semnalați anumite nereguli cu privire la https://ralucaharabagiu.com/, vă rog să trimiteți un mail pe adresa harabagiuraluca@yahoo.com.

https://ralucaharabagiu.com/ este administrat de SC Inton Content SRL, CUI: 32099027, J23/2352/2013; Str Rasaritului 61, Buftea, Ilfov.