Nu știu cine are nevoie să audă asta, dar dacă eu am ajuns să trimit acest Newsletter, sunt șanse foarte mari să poți face și tu ceea ce te sperie.

Mi-a luat aproape un an de zile ca să pot avea încrederea și curajul necesare pentru a scrie aceste rânduri și pentru a înregistra acest NL. Nu mi-a fost ușor, sindromul impostorului mi-a suflat în ceafă la tot pasul. Nici acum nu sunt sigură că este varianta cea mai bună a Newsletter-ului, dar cert este că nu am făcut altceva decât să mă autosabotez în tot acest timp în care l-am pus pe hold.

Amânăm mereu visuri și planuri pentru că nu ne simțim pregătiți, pentru că ne bântuie diverse convingeri, limitări și semne de întrebare.

Am avut mereu, încă din copilărie, teama de eșec și ridicol. Am trăit cu cele două atârnate deasupra capului precum un nor negru de care nu reușești să scapi. De aceea, nu știu să merg pe bicicletă, pe role, pe patine, să schiez, am permis de șase ani, dar nu conduc. Aș fi putut să transform ralucaharabagiu.com într-un business încă de acum 3 ani, dar m-am blocat complet. Sunt o fricoasă prin definiție.

This post is for subscribers only

Sign up now to read the post and get access to the full library of posts for subscribers only.

Sign up now Already have an account? Sign in