Join other 2000+ free subscribers

and get your monthly dose of inspiration

Subscribe Raluca Harabagiu Blog cover image
Raluca Harabagiu profile image Raluca Harabagiu

Idei de cadouri pentru copii

Am curatoriat pentru tine 8 branduri made in Ro tocmai bune de iubit, de purtat, de dăruit mai departe.

Idei de cadouri pentru copii

Seria de articole Idei de cadou pentru Crăciun este un proiect de suflet, alături de Musai de Vizitat și evenimentele Connecting Women Entrepreneurs.

Cei doi ani de când mi-am transformat pasiunea în business mi-au adus aproape oameni incredibil de talentați, buni și care își desfășoară bucățica de activitate cu o etică impecabilă, cu multă pasiune, cu respect pentru mediul înconjurător și pentru oameni.

Lor le sunt dedicate aceste articole. Și ție, ca un semn de apreciere pentru că îmi susții activitatea de pe blog și Instagram.

Nu încurajez consumerismul, cu atât mai puțin în preajma unei sărbători pe care eu chiar o consider sfântă pentru emoția, bucuria, sentimentul de apartenență după care tânjim toți.

Așadar, te rog să cumperi selectiv și doar de cea mai bună calitate, să achiziționezi preponderent de la branduri și business-uri made in Ro, să oferi doar din inimă și numai acelor persoane cărora simți să le faci un cadou. De care au nevoie sau care le-ar aduce fericire.

Crăciunul este despre iubire, magie, a fi împreună, a dărui cu sens, despre a ajuta.

Iată, deci, recomandările de cadouri pentru Crăciun, categoria Copii.


AIRE Official

AIRE este un brand de slow fashion caracterizat prin piese versatile și colecții atemporale. Creațiile AIRE sunt recunoscute prin paletele lor neutre, materialele premium, designul relaxat.

Printre propunerile AIRE pentru sezonul festiv, Loose Beige Cardigan & Beige Blanket sunt două piese destinate celor mici, realizate manual de artizani români din materiale naturale, de înaltă calitate.


Lia Fia

Haine made in Republica Moldova realizate din materiale naturale, cu dragoste pentru pielea delicată a copiilor, dar și cu respect pentru mediul înconjurător.


Maison Mimino

Maison Mimino are o dragoste aparte și o sensibilitate deosebită pentru artizanat și meșteșugărit.

Am creat acest concept de cultură artizanală pentru că mi-am dorit să colaborez cu oameni talentați (artizani și meșteri populari). 40% dintre produsele MM sunt fabricate în Romania. În rest, colaborăm cu artizani din Republica Moldova, Polonia, Portugalia, Franța și Spania.

Toate produsele Maison Mimino sunt din materiale ecologice, eco sustenabile și prietenoase cu natura: papura, răchită, pănușă, frunze de palmier, alge marine, firul de cânepă și de bumbac, lână și piele de oi. Meșterii fac partea brută, iar eu realizez finisările, accesorizarea și partea creativă.

Pentru ediția de Crăciun 2023, propunem clienților noștri: o serie limitată de jucării pentru copii (gâște realizate de mine artizanal), ciuperci din bumbac și catifea pentru decorul de iarnă, diverse decoruri de Crăciun.


Lali Wear

Am ales să lucrăm doar cu materiale naturale precum inul, muselina, bumbacul pur și cânepa cu gândul la reîntoarcerea spre autentic, grija față de natură și ceea ce purtăm.

Credem în simplitate, claritate și obiceiuri sănătoase, tocmai de aceea ne dorim să încetinim puțin ritmul și să ne bucurăm de lucrurile ce ne înconjoară zilnic și ne oferă cu adevărat sens.

Recomandări de cadouri: Rochița Lina, rochițe copii.


Purrfect Collar

Apreciez lucrurile simple și bucuriile mărunte. Povestea noastră este exact așa: am început să brodez pentru fiul meu, Tudor, acum un an, dorind să creez și eu amintiri așa cum și mama mea făcea atunci când ne pregătea ținutele pentru rolurile de la gradiniță.

Acesta este primul Crăciun pentru Purrfect Collar, și am o bucurie nemărginită pentru tot ce s-a petrecut în această perioadă. Am pregătit pentru tine: gulerașe cu mesaje de sărbători pe culorile alb și roșu, gulerașe cu elemente de iarnă, coronițe cu mesaj, ghirlande, săculeți pentru cadouri, dar și un calendar Advent mult așteptat.

Fiecare produs este brodat manual cu mult drag, materialele folosite sunt fie inul, fie pânza topită de bumbac. Vă dorim Sărbători liniștite cu amintiri magice! 🤍


LiaLin

Creațiile lialin sunt lucrate manual, din materiale și fibre naturale, cu extrem de multă dăruire și atenție la detalii, ceea ce le face speciale și de transmis din generație în generație.


Zea et Sia

Pentru micile prințese propunem:

Pentru micii îngerași, venim cu următoarele sugestii:


Kitisimo

Colecția Kitisimo pentru sezonul toamnă-iarnă aduce o serie de rochițe create pentru mamă și fiică, concepute în culori care se inspiră din natură.

Aceste modele atemporale prezintă linii simple și confortabile, confecționate din pânze naturale.