Join other 2000+ free subscribers

and get your monthly dose of inspiration

Subscribe Raluca Harabagiu Blog cover image
Raluca Harabagiu profile image Raluca Harabagiu

Idei de cadou pentru Crăciun - Experiențe

Am curatoriat pentru tine 18 branduri și businessuri ale căror experiențe îți vor cizela arta de a trăi mai frumos.

Idei de cadou pentru Crăciun - Experiențe
Iuliana Popescu pentru Alexandra Blaga

Seria de articole Idei de cadou pentru Crăciun este un proiect de suflet, alături de Musai de Vizitat și evenimentele Connecting Women Entrepreneurs.

Cei doi ani de când mi-am transformat pasiunea în business mi-au adus aproape oameni incredibil de talentați, buni și care își desfășoară bucățica de activitate cu o etică impecabilă, cu multă pasiune, cu respect pentru mediul înconjurător și pentru oameni.

Lor le sunt dedicate aceste articole. Și ție, ca un semn de apreciere pentru că îmi susții activitatea de pe blog și Instagram.

Nu încurajez consumerismul, cu atât mai puțin în preajma unei sărbători pe care eu chiar o consider sfântă pentru emoția, bucuria, sentimentul de apartenență după care tânjim toți.

Așadar, te rog să cumperi selectiv și doar de cea mai bună calitate, să achiziționezi preponderent de la branduri și business-uri made in Ro, să oferi doar din inimă și numai acelor persoane cărora simți să le faci un cadou. De care au nevoie sau care le-ar aduce fericire.

Crăciunul este despre iubire, magie, a fi împreună, a dărui cu sens, despre a ajuta.

Iată, deci, recomandările de cadouri pentru Crăciun, categoria Experiențe.


Experiences with Blaga Events

Blaga Events is an event production agency owned by Alexandra Blaga. She works across design, cuisine, and culture. She is currently based in Bucharest and works internationally.

Hosting dinner parties: the act of creating a concept, a menu, and the ceremony of dressing the table in your private home or in distinct venues.


Ședințe de fotografie - Desene cu lumină

Prietena mea, Ioana Buru, cea care mă însoțește în vizitele mele prin București, și pe ale cărei fotografii - cu lumină și suflet - le poți admira în articolele de la Categoria Musai de Vizitat, oferă comunității mele un discount de 20% pentru o sesiune foto pentru tine sau o sesiune foto pe care o dăruiești cadou de Crăciun unei persoane dragi.

Oferta este valabilă doar pentru sesiunile foto de familie, sesiunile foto de portret sau sesiunile foto de branding personal programate în lunile ianuarie și februarie.

Încă mai ai timp să te programezi și pentru sesiunea foto de Crăciun de anul acesta. Mai multe detalii aici.


Curs de auto-machiaj cu make-up artist Alina Alexe

The gift that keeps on giving: un cadou pe care îl folosești în fiecare zi. O experiență de evoluție personală pentru îngrijirea ta: în trei ore poți ajunge să stăpânești tehnicile principale de machiaj de la o expertă cu 18 ani experiență, dintre care o parte formați alături de Alexandru Abagiu.

Învață de la o specialistă despre îngrijirea și pregătirea tenului pentru makeup, evidențierea trăsăturilor și corecția asimetriilor, rutine de skincare, alegerea produselor și a ustensilelor, și cromatica ideală pentru aspectul tău.


The Interior Instinct Studio

New year, new me, better home.

Îți propun ca de Crăciunul acesta să oferi o experiență atât ție sau cuiva drag, cât și spațiului locuit - o experiență care te va susține nu doar în următorul an, ci pe o perioadă îndelungată. 

Îți dau întâlnire la tine acasă, unde ne vom petrece 2 ore discutând despre schimbările pe care le poți face în locuința ta, astel încât tu să obții o amenajare care să te susțină, să te completeze și să îți ofere energia de care ai nevoie.

Vom purta o discuție lejeră, ca între fete, în care îmi vei împărtăși din valorile, obiceiurile și nevoile tale, iar în funcție de acestea vom pune împreună bazele unei locuințe în care abia vei aștepta să îți creezi momente speciale. 


The Young Nomads Studio

Te așteptăm în studioul nostru din Strada Brazilia 11A pentru sesiuni foto de portret, fashion, corporate, branding personal.

Pentru programare, ne poți contacta printr-un mesaj privat pe contul de Instagram The Young Nomads sau ne poți trimite un email pe adresa eman.roxa@gmail.com.


Andreea Mitran

Sesiuni foto de Crăciun în stil editorial, realizate de Andreea Mitran. Un cadou perfect pentru tine, pentru tine și cei dragi sau pentru un prieten căruia vrei să îi oferi această experiență.


Rezervă aici: https://andreeamitran.ro/your-festive-editorial
Styling & flori: Muna Bloom
Echipă: Muna Bloom, The Sunset Gallery & Andreea Mitran.


Ema Baniță, Image Consultant

Style coach with Ema Baniță. Analiza este realizată pornind de la o discuție în care ne cunoaștem, iar eu înțeleg ce nevoi ai, ce îți place, ce nu, ce stil de viață ai.

Pot veni la tine să facem curat în dulap, astfel încât să păstrezi doar haine care îţi vin bine, ți se potrivesc cu stilul de viață și cu imaginea la care îți dorești să ajungi (detox de garderobă).

Analiza cromatică. O analiză cromatică te va ajuta să identifici culorile în care arăți bine (chiar și nemachiată), pentru că tot ce purtăm în partea de sus a corpului se reflectă pe fața noastră. Dacă nu sunt culorile potrivite, putem să arătăm mai obosite, să ne îmbătrânească, să accentueze cearcăne, pete, etc.


THE FAB SQUAD

Ioana Dodan este arhitect de branduri personale autentice la THE FAB SQUAD - agenția de brand personal care se concentrează pe OM. Adică face strategia de brand, design-ul grafic, website-ul și fotografiile pentru oamenii care vor să se prezinte coerent și frumos online.

Ce poți să-ți oferi ca experiență FAB Crăciunul acesta?

  1. Consultanță 1:1 despre brand, client și produs - 3 ore cu Ioana - Happy Hours;
  2. O ședință foto de brand personal FAB;
  3. Un proces COMPLET de brand personal care te va ajuta să nu îți mai fie teamă să te expui, îți va da claritate despre cum să o faci, vei crea cu Ioana toate instrumentele grafice care să te ajute în comunicare și vei avea un plan despre cum să devii ambasadorul brandului tău;
  4. Poți să te înscrii în network-ul internațional de branduri personale FAB LEAP și să te lași provocat lunar să ieși din zona de confort, să înveți cum se fac vizualurile de brand personal și să fii mereu în contact cu oameni ca tine.

Le Mat

Le Mat reprezintă o alternativă inovatoare la vin și vin spumant, fără alcool. Le Mat lansează invitația de a explora un nou teritoriu în lumea băuturilor, o lume care îmbină bucuria de a trăi cu plăcerea de a savura, punând accent pe conexiuni autentice, gust și alegeri sănătoase.

Le Mat este tradus prin patru sortimente: SUMMER IN TUSCANY, alternativa fără alcool pentru sauvignon blanc; MUSE, alternativa fără alcool la vinul roșu; GARDEN OF DELIGHT este un spumant alb; GRIT & GRACE este un spumant rosé alcohol free.


Happy Family Design

Brandul Happy Family Design a fost inspirat și creat din dorința de a aduce bucurie în viața oamenilor.

Suntem specializați în organizarea de evenimente private, iar echipa noastră lucrează cu pasiune și implicare pentru a aduce la viață idei și concepte. Ne ocupăm de tot: de la planificare la organizare și până la implementare.

Până la Crăciun, te așteptăm cu mare drag să iei un cadou ție sau celor dragi, astfel încât casa voastră să fie pregătită de sărbătoare. 🎄

Workshop-urile de coronițe/aranjamente cu tematica de Crăciun, pe care le-am pregătit, sunt potrivite atât pentru cei mari, cât și pentru micuții creativi.

Te vom aștepta într-o atmosferă primitoare, cu vin fiert și miros de scorțișoară, și cu o felie de cozonac ce îți va aduce aminte de cele mai frumoase momente din copilărie!

În curând, mai multe detalii despre workshop-uri și cum te poți înscrie pe pagina noastră de Instagram - @happy_family_design 😍


Curs auto-machiaj Ina RaicuArc Maison

Ina realizează makeup de ocazie și bridal (de seară), iar stilul care o caracterizează este discret, dar de o frumusețe firească, nimic forțat sau strident, nimic care să urâțească în loc să evidențieze niște trăsături naturale.

Fetele de la Arc Maison (Alexandru Constantinescu 69) pregătesc și un târg de Crăciun. Revin cu detalii curând. 😄


Ședințe foto de Crăciun, MINU Events

Între 18 noiembrie - 17 decembrie se întâmplă magie la ședințele de Crăciun organizate în locația Moonlight Venue din Ciolpani.

MINU Events a propus un concept îndrăzneț pentru un decor minimalist, dar foarte original, combinând elemente moderne cu clasice, vechi cu nou, tradiție vs. modern.

Echipa Milk and Honey a implementat frumos, delicat și cu pasiune acest concept, creând emoție în jur.

Fotografii care s-au alăturat proiectului sunt: PicturesqueLand of white deerSilhouettesMihaela Dincă, Cristian Botea și Larisa Andrei Photography.

Extra: OAMENII DE BINE care s-au alăturat proiectului sunt:

Logistică masă: @helpyourevents
Caligrafie: @colorateboutique
Papetărie: @flo.radulescu
Ceramică: @alinaceramics
Coronițe: @cuvinteaurite
Lumânări:@liniste.candles, @iz.depoveste
Împletituri: @iulia.lavu_knots.designer
Accesorii copii: @littleuniverse_handmade
Jucării copii: @teetacstore

Ești așteptat să faci parte dintr-o altfel de poveste de Crăciun! Info la Ilinca de la MINU Events, 0722 211 455.


Flori Sauvage

  • Kitul de coroniță de Crăciun: cutia cu tot ce îți trebuie ca să meșterești din materiale naturale o coroniță festivă. Kitul poate fi comandat aici.
  • Poți comanda coronițele noastre de Crăciun - aici.

  • Atelier de Crăciun, data de 10 decembrie.

Atelierele de lectură activă Curious Minds

La atelierele de lectură activă Curious Minds împletim dragostea pentru povești cu cititul cu voce tare, interactiv, cu jocurile și activitățile special concepute să dezvolte literația, vocabularul, gândirea critică și creativitatea, memoria și atenția, abilitățile de receptare a textului, dar și pe cele social-emoționale ale copiilor cu vârste între 3 și 12 ani.

Atelierul de lectură activă deschide o nouă pagină pentru copiii curioși duminica, pe 10 & 17 decembrie, de la ora 11:00, la VELOCITA AFI Cotroceni, cu o poveste de Crăciun. Prețul atelierului este de 40 lei. Locurile sunt limitate. Inscrierea se face telefonic la numărul 0743056863.

La cerere, atelierul poate avea loc și în timpul săptămânii, în cadrul evenimentelor corporate, cu copiii angajaților/colaboratorilor. Pentru detalii, vă stau cu drag la dispoziție la următoarea adresă de email: madalinagheorgheudrea@gmail.com


Personal Branding cu Rusanda Davideanu

Din rolul de specialist în Brand Personal, îți voi recomanda să faci cadouri care îi ajută pe oameni să evolueze și să înflorească frumos. Nu doar obiecte, ci mici transformări magice din categoria “upgrade yourself” care îi vor marca pentru totdeauna pe drumul evoluției lor. Nu ar fi frumos să primești așa ceva sub brad?

Pachet de #BrandPersonalcuRusanda special de Sărbători - “Branding Miracles”. Acesta include 2 sesiuni la prețul promoțional de 75 euro.


Dormi, Puiule, Dormi

Bună, dragă mămică! Știu că nopțile au devenit obositoare, însă sunt aici să îţi spun că ai soluții. Te aștept să ne cunoaștem mai bine - contact: 0756.623.775; dormipuiuledormi.com


Io Pilates

Pilatesul te smulge din cotidian, stres, griji, probleme și te ajută să te (re)conectezi tu cu tine. 55 de minute în care corpul, sufletul și mintea sunt în armonie.

Un cadou minunat pentru tine, după un an de muncă și de zbucium. Un cadou minunat pentru copiii tăi.

Un cadou minunat pentru soția ta, pentru soțul tău, pentru mama sau tatăl tău, pentru că Pilatesul este pentru toți, indiferent de vârstă, de condiția fizică sau de problemele fiecăruia.

La IO Pilates te susținem să îți găsești echilibrul pentru tine și lumea ta.


Cărți scrise de Gabriela Elena Blaga 

1. VUCA² – Accesează Puterea Din Tine. Această carte-experiență este un cadou pentru voi toți cei care aveți curajul să trăiți autentic, să fiți atenți la amprenta pe care o lăsați în lume.

2.Audrey Hepburn: Atinge-ți Visurile, Jurnal de împuternicire în 45 de zile.
Este o carte interactivă, un fel de jurnal pe parcursul a 45 de zile sau 45 de săptămâni, în funcție de intervalul de timp pe care tu ți-l alegi pentru această călătorie de introspecție.