Join other 2000+ free subscribers

and get your monthly dose of inspiration

Subscribe Raluca Harabagiu Blog cover image
Raluca Harabagiu profile image Raluca Harabagiu

G A L E R I A, #musaidevizitat

#MusaideVizitat este o campanie menită să îți răsfețe simțurile, unde bunul gust este omniprezent, la fel și o doză serioasă de hedonism.

G A L E R I A, #musaidevizitat
Cu Aida la G A L E R I A, foto: Desene cu lumină

Povesteam într-un alt articol de pe blog despre cum te vindecă frumosul unui loc, despre importanța expunerii constante la estetic, la valori și principii sănătoase. Desigur, în niciun colț din lumea asta nu este totul perfect, dar contează mult ca balanța să încline mai degrabă spre bine.

Până acum, am vorbit aici, pe blog, despre femei inspiraționale și poveștile lor de viață. Campania #MusaideVizitat a venit ca o continuare firească, o serie de recomandări de locuri faine, chiar splendide, de savurat în tihnă și cu intenția onestă de a te ajuta să îmbrățișezi arta de a trăi frumos.

În articolul de astăzi, parte a Campaniei #MusaideVizitat, eu și Ioana Buru, cea care a realizat fotografiile minunate pe care le poți admira mai jos, te invităm să descoperi un univers al hainelor și obiectelor vintage curatoriate cu măiestrie de către una dintre muzele mele din online (după această vizită și din offline), Aida, G A L E R I A.

Aida Economu este o frumusețe atemporală, 100% firească și asumată, feminină și masculină în același timp, serioasă și ludică deopotrivă. Poate că pare superficial că insist cu această remarcă atunci când vorbesc despre anumite femei. Intenția mea NU este să judec oamenii după aspectul fizic, nici să fac body shaming către altele care nu arată ca cele despre care scriu ori cine știe ce altceva, dar mi se pare profund nedrept să nu admir, să nu recunosc, să nu SPUN în gura mare când o femeie mi se pare frumoasă de pică. Așa cum este Aida.

Dar să îți povestesc (totuși) despre cea mai recentă vizită în care am mers cu Ioana: la G A L E R I A.  În primul rând, nu am simțit o secundă că sunt într-un shop. A fost atât de faină și de naturală Aida (și sunt convinsă că și ea, și colegul ei sunt faini cu oricine le trece pragul, nu doar cu mine și Buru), iar locația este în așa manieră amenajată, că te simți cumva acasă, doar că înconjurată de haine și obiecte vintage with a twist.

E ca și cum ai face o călătorie în timp, în perioade cu stiluri diferite, dar cu aceeași pasiune și același zvâc pentru frumos. Există, stați liniștiți, și câte ceva pentru cei care apreciază hainele și obiectele ușor excentrice. Mi-au făcut cu ochiul niște paltoane lungi cu gulerul din blană pe care le văd purtate de niște femei înalte și cu o siguranță de sine zdrobitoare.

Cum nu am răbdare să caut prin magazine, iar aglomerația de orice fel îmi creează anxietate, prefer buticurile mici sau atelierele designerilor locali, unde nu doar cumperi, ci trăiești o experiență în sine. Căci despre asta este Campania #MusaideVizitat. Locurile unde ajungem și oamenii pe care îi întâlnim ne hrănesc setea de estetic și ne bucură simțurile.

Îmi place nespus de tare când ajung într-un magazin și întâlnesc oameni care nu doar vând produse, ci creează o relație cu tine și purtați o discuție despre chestiuni serioase combinate lejer și firesc cu vorbe despre te miri ce.

Dincolo de aerul boem, G A L E R I A înseamnă și o putere de negociere impresionantă, buying de pe la târgurile de profil din țară, dar mai ales din străinătate - care transformă rafturile și umerașele într-un mix excelent de culturi și stiluri - curățat haine, așezat cu dichis în magazin, realizat fotografii pentru Campanii și content online, plus tot ce mai vine la pachet când ai un magazin fizic. În fine, long story short, muncă multă.

Și mi-ar plăcea mult să apreciem ceea ce fac alții sau, dacă nu putem înțelege efortul depus, să nu mai comentăm. Nu doar că faci o economie considerabilă de timp și energie, dar pe cuvânt că e mai sănătos să nu ai o opinie despre orice.

La G A L E R I A, poți achiziționa de la vaze, pahare și scrumiere, la ceasuri de mână (to die for), jeanși, paltoane și sacouri, până la tablouri de dimensiuni mici și alte obiecte de decor, încălțăminte și ochelari de soare (nu m-am putut abține și am probat și eu o pereche :))). Este, dacă vrei, un soi de treasure hunt la o scară mică. Am descoperit inclusiv un sacou genial semnat YSL. Din fericire pentru cine îl va cumpăra, mie îmi era mare. :)

Șiiiii, la pièce de résistance a acestei vizite din cadrul Campaniei #MusaideVizitat este că mi-am găsit PALTON! Eu am 1.53 și am 44-45kg, așa că îmi este extrem de greu să îmi găsesc anumite articole vestimentare. Îmi doresc de câțiva ani un palton și un trenci lung (Aida, mă anunți când aduci la G A L E R I A și trenciuri pentru mine :))), doar că tot ce îmi plăcea îmi era prea mare.

Cum ziceam, la Aida nu găsești haine înghesuite, așa că ți-e mai mare dragul să probezi fie că și doar de fun. Numai că în cazul meu, distracția s-a încheiat cu una dintre cele mai faine și mai smart achiziții ever: un palton vintage Max Mara.

Pentru hainele și obiectele vintage și mișto de tot, ce să-ți zic, pentru vibe-ul cool și relaxat al shop-ului G A L E R I A, te rog să îi dai măcar o șansă. E foarte puțin probabil să nu revii și a doua oară...sau a treia. Îl găsești la adresa Blvd. Carol I 47, în zilele de marți-vineri, de la 13:00-19:00, iar în weekend, între 12:00-16:00.

You're welcome!

R

Abonează-te, lasă-te inspirată.

♡ Inspiration Avalanche - Conținut exclusiv pentru abonați

Mă abonez ♡