Când am întâlnit-o prima dată pe Izabela Corina Juncu, CEO & Founder Notorious Stories, mi-a fugit instant gândul la eleganța specifică franțuzoaicelor, la frumusețea firească a acestora și la șarmul lor inconfundabil. Asta chiar înainte să aflu că Izabela este și editor contributor la o publicație online pariziană. Adevărul este că, dacă nu ți-ar spune că este româncă, ai putea să o încadrezi cu lejeritate printre franțuzoaicele effortless chic.

Dar Izabela Corina Juncu nu este doar o prezență aparte, ci și o business woman pentru care curajul, determinarea, creativitatea și dorința de a-i inspira și pe alții să-și creeze propriul univers guvernat de frumos sunt elemente esențiale în activitatea sa profesională.

Perfume Consultant and Brand Ambassador | Izabela Corina Juncu | Bucharest
I am Izabela Corina Juncu, an Independent Perfume Consultant and Brand Ambassador for brands that I trust in. Here is the place where I share the most interesting articles about the World of Scents.

Evenimentele exclusiviste Notorious Stories

În plină pandemie, în primăvara anului 2020, Izabela a sfidat datele contextului și a pus bazele unui club de socializare ale cărui atribute principale sunt eleganța, dorința de a întâlni oameni cu afinități comune, setea permanentă de a cunoaște, de a afla informații noi din domenii precum parfumeria de nișă, industria frumuseții sau din sfera culturii.

Și pentru că Izabela este un adevărat connaisseur al universului parfumeriei de nișă (este consultant în parfumeria de nișă, brand ambassador), primele evenimente pe care le-a organizat au inclus, spre uimirea și bucuria celor prezenți, sesiuni live cu parfumieri din Paris, Milano sau Australia.

Așadar, cum menționam ceva mai devreme, Notorious Stories Club nu se limitează doar la networking, ci propune o experiență complexă care îmbină plăcutul (socializarea) cu utilul (prezența unor oameni / a unor branduri de elită care te vor îndruma cu know-how-ul lor către o mai bună cunoaștere și înțelegere a unor noțiuni din sfera frumosului și cea a culturii.

Mai mult decât atât, experienței olfactive omniprezentă la fiecare eveniment Notorious Stories, prin prezența unor parfumuri de nișă pe care invitații le pot testa, i se adaugă alte tipuri de răsfăț menite să delecteze și celelalte simțuri: degustări de băuturi rafinate sau deserturi alese, cadouri sau tombole cu premii inedite.

Și pentru că excelența este laitmotivul evenimentelor organizate de Izabela, desigur, locurile unde acestea se desfășoară sunt, în aceeași măsură, de o însemnătate demnă de apreciat: Hotel InterContinental, Hotel Epoque Relais & Châteaux, Sala Radio România, Opera Națională București.

Cel mai recent eveniment marca Notorious Stories (a șaptea ediție), la care am fost prezentă și eu, a avut loc săptămâna trecută la Institutul Francez din București. Clădirea absolut splendidă a fost gazda perfectă pentru un eveniment care a celebrat branduri franțuzești de renume precum Guinot, Le Galion, Rémy Martin.

În general, nu sunt o împătimită a evenimentelor, însă la cele cu substanță și cu un real beneficiu (altul decât celebra poză de la panou) mă onorează invitația de a fi prezentă. Iar edițiile Notorious Stories sunt cu siguranță pe lista scurtă a evenimentelor pe care le apreciez și la care voi fi prezentă ori de câte ori voi putea.

Poți vedea aici toate evenimentele Notorious Stories organizate până în prezent.

Our Exclusive card – Notorious Stories

Notorious Stories Card

Dincolo de această reușită, aceea de a organiza evenimente exclusiviste, Izabela este și un curator desăvârșit al produselor și al serviciilor de lux. Iar când pasiunea și know-how-ul se întâlnesc, ei bine, ia naștere Cardul Notorious Stories.

Odată achiziționat, Cardul Notorious îți va deschide porțile către o comunitate în care bunul gust este cuvânt de ordine: consultații gratuite în parfumeria de nișă, un parfum oferit care va fi ales împreună cu posesorul cardului, intrări gratuite la evenimentele Notorious și la spectacole care vor avea loc la Opera Română. La toate acestea, se adaugă vouchere și reduceri oferite de partenerii Notorious Stories (hoteluri, restaurante și furnizori de servicii din gama well-being și fashion). Află care sunt partenerii și beneficiile Cardului Notorious Stories aici.

10% din valoarea cardului achiziționat merge către HOSPICE Casa Speranței.

foto: Notorious Stories

Abonează-te, lasă-te inspirată.

Fii prima care primește următorul articol. 

Mă abonez ♡