Join other 2000+ free subscribers

and get your monthly dose of inspiration

Subscribe Raluca Harabagiu Blog cover image
Raluca Harabagiu profile image Raluca Harabagiu

Arc Maison - Social Hub, cea mai faină comunitate pentru femei

Arc Maison - Social Hub, creat de femei pentru femei, un mix de pasiuni și small business-uri, în sfera frumosului.

Arc Maison - Social Hub, cea mai faină comunitate pentru femei

Puține lucruri mi se par mai frumoase decât un compliment făcut de o femeie altei femei. Unul dintre acestea se leagă de povestea faină și inspirațională a două antreprenoare, Lilia Raicu și Ina Raicu, care au creat o comunitate de femei pentru femei, un mix de pasiuni și small business-uri, în sfera frumosului.

Lilia și Ina, alături de celelalte femei ale căror visuri prind aripi în superba locație Arc Maison - Social Hub, sunt adevărate #inspiringwomen, prin curajul lor de a începe un business de la 0, profesionalismul de care dau dovadă, susținerea reciprocă și necondiționată. Sunt femei asumate, puternice și ambițioase, dar care nu uită să își păstreze feminitatea și delicatețea. O combinație absolut încântătoare, aș zice eu. :)

Foto: Arc Maison - Social Hub

Sunt o sursă reală de inspirație pentru cine și-a propus să-și înnobileze fiecare zi cu frumos și bun, cu grijă pentru minte, corp și suflet. Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, ci doar să le faci o vizită pe Strada Alexandru Constantinescu 69.

Spațiul unde Ina realizează machiaje

În luna februarie, când am ajuns pentru prima dată la Arc Maison - Social Hub, Lilia îmi povestea cu entuziasm despre planurile pe care le aveau ea și Ina. Pe listă era, desigur, și evenimentul oficial de inaugurare a locației Arc Maison - Social Hub, care a avut loc săptămâna trecută.

Recunosc că nu sunt o împătimită a evenimentelor și că accept invitații doar la acelea care îmi inspiră, pe lângă bun gust și o poveste cu substanță și sens, acel sentiment că aparțin unei comunități, că nu sunt acolo de "umplutură" sau doar ca să bifez o poză la panou. Nu, nu mă interesează asta oricât de ciudat sau fals ar suna.

Ei bine, inaugurarea oficială a Arc Maison - Social Hub a fost exact așa cum simt eu că ar trebuie să se desfășoare astfel de evenimente.

Dacă nu ești la prima vizită pe blog, știi deja că sunt extrem de atentă la detalii (fără de care cred că viața noastră ar fi extrem de tristă și de anostă), așa că este de la sine înțeles că am apreciat mesajul de întâmpinare de mai jos. Da, m-a făcut să mă simt frumoasă și, da, m-am simțit bine într-un spațiu dedicat femeilor.

Apoi, odată ce am pătruns în universul Arc Maison - Social Hub, primul gând care mi-a trecut prin minte, când am văzut invitatele atât de faine, de zâmbitoare, de încântate la modul onest să fie acolo pentru Lilia și Ina, a fost: well, se poate! Există femei care se pot bucura realmente pentru succesul și munca altor femei. Ceea ce mi s-a părut extraordinar!

Și voi aminti din nou despre acea comunitate despre care vorbeam și mai sus. Cea mai mare reușită, zic eu, a Inei, a Liliei și a fetelor care își desfășoară activitățile în cadrul hub-ului de frumusețe este crearea unei comunități reale, bazată pe încredere, respect reciproc, admirație, încurajare.

Arc Maison - Social Hub propune femeilor care îi trec pragul o experiență completă al cărei singur scop este desfătarea tuturor simțurilor.

De la mesaje menite să te inspire și să-ți fure câte un zâmbet.

La un machiaj realizat de către Ina. Ador stilul ei de makeup tocmai pentru că este atât de curat, delicat, fără exagerări inutile, fără să te transforme într-o altă femeie ci, dimpotrivă, îți celebrează trăsăturile naturale.

La buchetele de flori aranjate cu măiestrie și delicatețe de Lilia.

La coșurile Maison Mimino, care îmi aduc mie aminte de Franța și de obiceiul încă prezent în viața francezilor, acela de a-și pune cumpărăturile în coșuri de răchită.

La bijuteriile splendide create de către Alexandra Caspruf (curând, pe ralucaharabagiu.com, un interviu cu ea).

Și produsele de înfrumusețare selectate de către Maria Ianuș pentru Skinergist. Eu folosesc produsele coreene recomandate de Maria și tenul meu pretențios este extrem de mulțumit de ele.

Până la bijuteriile Trollbeads, la sprâncenele perfecte realizate de Corina Dogaru (Corina, e musai să ajung și eu la tine curând), la îngrijirea completă a părului de care se ocupă Veronica Nistor.

Toate cele menționate de mine în acest articol confirmă că Arc Maison - Social Hub este un loc #MusaideVizitat și cea mai faină comunitate pentru femei din București. :)

Mai poți citi:

Lilia Raicu, Spot Floral Design: Florile sunt la fel ca oamenii: diferite ca formă, ca TOT

Arc Maison - Social Hub, o oază a esteticului

Abonează-te, lasă-te inspirată.

Fii prima care primește următorul articol. 

Mă abonez ♡