Seria de articole Idei de cadou pentru Crăciun este un proiect de suflet, alături de Musai de Vizitat și evenimentele Connecting Women Entrepreneurs.

Cei doi ani de când mi-am transformat pasiunea în business mi-au adus aproape oameni incredibil de talentați, buni și care își desfășoară bucățica de activitate cu o etică impecabilă, cu multă pasiune, cu respect pentru mediul înconjurător și pentru oameni.

Lor le sunt dedicate aceste articole. Și ție, ca un semn de apreciere pentru că îmi susții activitatea de pe blog și Instagram.

Nu încurajez consumerismul, cu atât mai puțin în preajma unei sărbători pe care eu chiar o consider sfântă pentru emoția, bucuria, sentimentul de apartenență după care tânjim toți.

Așadar, te rog să cumperi selectiv și doar de cea mai bună calitate, să achiziționezi preponderent de la branduri și business-uri made in Ro, să oferi doar din inimă și numai acelor persoane cărora simți să le faci un cadou. De care au nevoie sau care le-ar aduce fericire.

Crăciunul este despre iubire, magie, a fi împreună, a dărui cu sens, despre a ajuta.

Iată, deci, recomandările de cadouri pentru Crăciun, categoria Bijuterii & Beauty.


Bon Bijou

Anul acesta, Bon Bijou împlinește 10 ani. Am creat, deci, o ediție aniversară pentru Crăciun, cu cele mai vândute modele din ultimii 10 ani.

Este o colecție capsulă realizată împreună cu Sorina Rotaru, care face parte din ADN-ul brandului de 8 ani.

Colecția Bon Bijou x Sorina Rotaru va fi disponibilă de pe 25 Noiembrie până la sfârșitul anului.


Diana Cojocaru

Asemenea unui scriitor care pornește de la o coală albă pe care așterne cuvinte care te impresionează, la fel și Diana pornește de la o bucată albă de porțelan, și, prin diferite tehnici, porțelanul este transformat minuțios în piese extraordinare, ușor de purtat, toate unice, pictate manual și decorate cu aur de 24 de karate. Bijuteriile au fost concepute pentru a îți pune în evidență feminitatea și unicitatea.

Showroom-ul, cu aspect de muzeu, unde poți găsi picturi în ulei și acuarelă, vaze pictate manual și bijuterii din porțelan și de unde cu siguranță vei pleca cu un cadou care va aduce un zâmbet larg persoanei care îl primește, se află în Strada General Alexandru Cernat 7 din București.

Dacă nu poți ajunge în showroom, găsești pe site peste 500 de perechi de cercei, broșe, eșarfe din mătase cusute manual și inele, gata să ajungă la tine în 24 de ore.


ALEXANDRA CASPRUF Jewelry

Nu știu dacă există cadoul perfect pentru Crăciun, dar există cu siguranță cadouri care ne fac fericiți mult timp și după Sărbători.

Mi-am dorit să conturez un univers bourgeois boheme, cu piese prețioase, dar deloc pretențioase, versatile și atipice, unde fiecare femeie își poate găsi cel puțin o bijuterie preferată.

Creațiile noastre readuc în prim plan frumusețea imperfecțiunilor, asimetriile, elementele etnice, mixurile neconvenționale.


Unwrap the magic of the season with our curated collection of exquisite jewellery, a perfect Christmas gift designed by independent artisans from all over the world.

Each piece tells a unique story, crafted with passion and creativity. Surprise your loved ones with the artistry of independent designers and the beauty of handcrafted treasures that blend style and inspire emotions.

Golden Elegance: Special Finds for Unbeatable Value

Discover something truly special this Christmas – an exquisite combination of elegance, uniqueness, and exceptional value. Consider gifting a piece crafted from precious materials, destined to be treasured for generations.

Allow me to introduce some of our standout gold pieces, designed with an open band for easy adaptability, ensuring a perfect fit for a wide range of sizes. This holiday season, give the gift of enduring beauty and timeless style.


Empejewelry

Pentru perioada festivă din acest an, am ales să confer bijuteriilor o notă romantică, fundițele fiind în centrul atenției. Am optat pentru catifea neagră, burgundy și perle baroque împodobite cu sârmuliță placată cu aur.

Două dintre piesele propuse sunt realizate în colaborare cu AIRE, hematitele și inima supradimensionate reprezintă alegerea perfectă pentru cei care sunt în căutarea unei bijuterii atemporale.


Zea et Sia

Daruri pentru EA. Detaliile sunt cele care fac diferența. Zea et Sia spune o poveste despre iubire, eleganță atemporală. Fie ca este mama, soția, prietena, iubita, bunica sau fiica ta, bijuteriile Zea et Sia pot fi cadoul ideal.

Daruri pentru EL


Bloombiju

La Bloombiju, redefinim stilul prin expresia unică care transcende trecerea timpului. Îmbrățișăm puterea designului clasic și adăugăm unicitate prin bijuterii atemporale, realizate cu grijă.

Punem accent pe sustenabilitate și alegeri conștiente, folosind predominant materiale durabile precum pietre naturale și argint 925.

Clienții noștri nu sunt doar clienți, ci o parte prețioasă a mărcii noastre. Susținerea și încrederea lor au o valoare inestimabilă. Ne mândrim cu comunitatea noastră în creștere, care ne aduce bucurie în fiecare zi.


Universkin

I recently discovered the best SPF50 product that I can reapply - SUNSCREEN POWDER SPF50+ from Universkin.

The SUNSCREEN POWDER SPF50+ formula is free of organic filters, nanoparticles, synthetic fragrance, endocrine disruptors, controversial preservatives, and synthetic dyes and is vegan, gluten-free, cruelty-free.

In the photos below, I don't wear any makeup, only this Spf50 powder from Universkin. My skin feels very clean and happy after being indulged by this product.

These two photos are part of one of my dearest projects, and they were taken by my lovely team, The Young Nomads. I am wearing an AIRE Official cardigan and The Sense of Beauty Gallery earrings. I can't wait to tell you more about this photo session.

Read more about the product here.


Skinergist

Skinergist abordează frumusețea ca o experiență holistică, combinând funcționalitatea ingredientelor active cu experiențe senzoriale unice pentru a crea o stare de bine. Brandul coreean Ondo Beauty 36.5 are în focus conceptul SLOW BEAUTY LIFESTYLE, subliniind tendința către abordările mai lente și mai conștiente în ceea ce privește îngrijirea personală și frumusețea.

Propunerile noastre de cadouri pentru această perioadă sunt:

ps: un mic update personal, în plus față de prezentarea Mariei despre cele două produse. Le-am testat și îți spun că sunt minunate. Am spus și o repet: nu sunt nici pe departe o beauty guru, eu am început să am grijă de tenul meu după 30 de ani (am 34), dar am o piele foarte sensibilă și care tolerează extrem de puține branduri și produse (nici nu contează cât sunt de scumpe sau de ieftine). Așadar, având acest "background cu probleme", mă gândesc că recomandările mele pot fi utile celor care se confruntă cu aceeași sensibilitate.