Join other 2000+ free subscribers

and get your monthly dose of inspiration

Subscribe Raluca Harabagiu Blog cover image
Raluca Harabagiu profile image Raluca Harabagiu

#MusaideVizitat: Galeria enRose

#MusaideVizitat este o campanie menită să îți răsfețe simțurile, unde bunul gust este omniprezent, la fel și o doză serioasă de hedonism.

#MusaideVizitat: Galeria enRose
Alături de Adina, owner enRose

Povesteam într-un alt articol de pe blog despre cum te vindecă frumosul unui loc, despre importanța expunerii constante la estetic, la valori și principii sănătoase. Desigur, în niciun colț din lumea asta nu este totul perfect, dar contează mult ca balanța să încline mai degrabă spre bine.

Până acum, am vorbit aici, pe blog, despre femei inspiraționale și poveștile lor de viață. Campania #MusaideVizitat a venit ca o continuare firească, o serie de recomandări de locuri faine, chiar splendide, de savurat în tihnă și cu intenția onestă de a te ajuta să îmbrățișezi arta de a trăi frumos.

În articolul de astăzi, parte a campaniei #MusaideVizitat, te invit să facem împreună un tur al Galeriei enRose.

Este vorba, mai exact, despre cea de-a doua casă enRose, pentru că despre prima am scris într-un alt articol, unde am povestit despre experiența unui workshop susținut de Adina, owner enRose, la care am participat și eu.

Dacă prima locație este un cochet atelier situat pe strada Gala Galaction nr. 39, mai degrabă micuț și cozy, Galeria enRose este un adevărat regal al spațiului, al tavanelor înalte și al luminii naturale care pătrunde cu nesaț prin ferestrele mari și impunătoare.

O combinație splendidă de design minimalist și accente care scot încăperile din monotonie, galeria, de pe Strada Icoanei 40, este locația ideală pentru organizarea unei varietăți de evenimente.

Dacă ești o viitoare mireasă care își dorește buchete și aranjamente florale fait sur mesure, delicate și de un bun gust desăvârșit, Galeria enRose este locul de întâlnire cu Adina, o gazdă al cărei vibe te va inspira și îți va da acea siguranță că detaliile florale din cadrul evenimentului tău vor ieși chiar mai frumoase decât ți-ai putut imagina.

Workshop-urile enRose susținute de către Adina, designer floral certificat internațional, se mută și ele tot la galerie. Următorul se va desfășura chiar săptămâna viitoare, joi, și are drept tematică - "design floral contemporan Renaissance Florale (cu Bujori)". Găsești mai multe informații aici.

Galeria enRose mai poate găzdui, la cerere, aniversări, ședințe foto, expoziții de artă, fie alte tipuri de micro evenimente. Găsești aici informații despre echipa enRose și datele de contact pentru a îți planifica vizita la superba locație.

Este și un spațiu perfect pentru a merge însoțită de copilul tău. Nu doar că va fi expus la frumos - ceea ce mi se pare musai în procesul de dezvoltare al simțului său estetic, că o va întâlni pe Adina - care este o bucurie de om (pe cuvânt că așa este!), dar ai ocazia să îl înveți despre universul florilor și al plantelor într-un context mai mult decât potrivit.

Eu am promis deja gazdei că următoarea vizită pe Strada Icoanei 40 o voi face însoțită de Rita. :)

Abonează-te, lasă-te inspirată.

Fii prima care primește următorul articol. 

Mă abonez ♡