Join other 2000+ free subscribers

and get your monthly dose of inspiration

Subscribe Raluca Harabagiu Blog cover image
Raluca Harabagiu profile image Raluca Harabagiu

OTOTO, #musaidevizitat

OTOTO este #MusaideVizitat - consultă programul lunii MAI.

OTOTO, #musaidevizitat
Alături de Constanța, Business Partner, Lifestyle & Fashion, fotografiate de Desene cu lumină

Povesteam într-un alt articol de pe blog despre cum te vindecă frumosul unui loc, despre importanța expunerii constante la estetic, la valori și principii sănătoase. Desigur, în niciun colț din lumea asta nu este totul perfect, dar contează mult ca balanța să încline mai degrabă spre bine.

Am vorbit aici, pe blog, despre femei inspiraționale și poveștile lor de viață. Campania #MusaideVizitat a venit ca o continuare firească, o serie de recomandări de locuri faine, chiar splendide, de savurat în tihnă și cu intenția onestă de a te ajuta să îmbrățișezi arta de a trăi frumos.

În articolul de astăzi, parte a Campaniei #MusaideVizitat, eu și Ioana Buru, cea care a realizat fotografiile minunate, te invităm să (re)descoperi un loc din București despre care eu am mai povestit și într-un alt articol de pe blog - OTOTO.

În primul material îți vorbeam despre conceptul cool & ethical & slow în jurul căruia își construiește OTOTO activitatea, despre brandurile sustenabile pe care le găsești pe rafturile magazinului, fie că vorbim despre zona fashion, self-care sau food și, în fine, despre cafeneaua de la parterul locației din Victoriei, cu unii dintre cei mai faini angajați.

Astăzi, profit de fotografiile minunate și cu "lumină" realizate de Ioana, la OTOTO Victoriei, pentru a-ți spune de ce este musai să ajungi, în luna mai, în oricare dintre cele 3 sedii:

 • OTOTO Amzei - D.I. Mendeleev 5
 • OTOTO Victoriei - Calea Victoriei 153
 • OTOTO Dorobanti - Calea Dorobanți 239

Iată câteva dintre upcoming events organizate în incinta OTOTO Victoriei:

 • Până pe 19 MAI – Expoziția "From Banana to Bag"

Brandul de genți elvețian QWSTION ilustrează procesul din spatele inovației mondiale Bananatex – un material textil făcut 100% din plantă de banană, 0% plastic - de la planta de banană până la designul unei genți - 100% transparent, 0 waste, circular.

 • 19 MAI – alătură-te Hemp Revolution in the making

Împreună cu designeri și antreprenori români, OTOTO conectează istoria țesăturii și încurajează o revoluție a cânepei, readusă în prim plan prin Hemp Market din cadrul Sustainable Lifestyle. Descoperă acest material sustenabil, dar cool, prin intermediul pieselor de la Patzaikin, De IONESCU, Femeile de Marți, Ițe Urbane, Haine cu Capul in Nori, Ograda, Patagonia, New Optimist, Dedicated, Thinking Mu.

 • 19-25 MAI - Expoziție Bucharest Pieces of Optimism, Adi Bulboacă cu Vernissage & Talk with the artist 21 MAI
 • 24 MAI - Heritage & Health, Conversație cu Ana Rubeli, founder #AICIASTAT
 • 26-28 MAI - în ultimul weekend de RDW, OTOTO Victoriei va găzdui o expoziție de fotografie care documentează conexiunile realizate în cursul RDW, în cadrul celor 100+ de evenimente, multe rezultând în colaborări cu impact și inspirație pentru acțiuni colective pe termen lung. Această expoziție va sumariza intenția OTOTO de a vizualiza "meaningful connections" – ce se întâmplă atunci când conștientizăm lanțul de conexiuni și reacții determinate de acțiunile noastre zilnice.

Iată câteva dintre upcoming events organizate în incinta OTOTO Piața Amzei:

 • 12-28 MAI - Expoziție Time for Analogue Connections: Postcard Stand

La OTOTO Piața Amzei sunt expuse cărți și reviste independente, în zona cafenelei. Prin această acțiune sunt încurajate conexiunile în stil analog, tema pe care OTOTO Amzei o abordează și prin expoziția de cărți poștale din cadrul RDW, împreună cu selecția de papetărie pe care o oferă.

 • 20 MAI - Eveniment Meet&Greet with Alexu Toader Viscri32 & Ionuț Macri

Iată câteva dintre upcoming events organizate în incinta OTOTO Dorobanți:

 • 12-28 MAI - A Neighborhood Marketplace, în jurul cafelei de specialitate. Dacă vrei să devii propriul barista acasă, acest event este un bun început, cu accesorii de cafea, cea mai largă selecție de cafele de la 9 cele mai bune prăjitorii din țară, reviste și cărți despre cultura cafelei, ceramică.
 • 20-21 MAI - Storytelling Workshops pentru tineri cu vârste cuprinse între 14-18 ani, Creativity Booster with Liviu Romanescu de la Ideo Ideis și Fotografie de cartier pentru Social Media cu Sorin Florea și CdRF.
 • 25-26 MAI - În spatele cafelei de specialitatetasting & talk cu Razvan Ioan despre direct sourcing și toate conexiunile pe value-chain-ul cafelei de specialitate până la impactul în comunitățile fermelor de cafea din Columbia și Mexic.
 • 27 MAI – Talk & Tasting cu Ștefan Bărbulescu de la Pușcalupi - primul gin de microdistilerie dezvoltat și produs artizanal în România.
#musaidevizitat - Raluca Harabagiu - • Desene cu Lumina
#MusaideVizitat este o campanie menită să îți răsfețe simțurile, o serie de recomandări de locuri faine, chiar splendide, de savurat în tihnă și cu intenția onestă de a te ajuta să îmbrățișezi arta de a trăi frumos. Atelier Diana Cojocaru – https://ralucaharabagiu.com/musaidevizitat-atelier-diana-co…

Ce îmi mai place tare la OTOTO este că aduce în discuție teme considerate încă tabu în România, dar despre care este imperios necesar să vorbim deschis, este obligatoriu să găsim acele resurse pertinente pentru a educa, pentru a informa corect.

Igiena feminină NU este o chestiune rușinoasă. Avem alternative, avem soluții tot mai sustenabile și mai prietenoase cu corpul nostru. Hai să lăsăm în spate falsa pudicitate și să ajutăm fetele și femeile să fie confortabile cu ele însele, să știe că pot întreba și au unde să găsească răspunsuri, că a avea menstruație este o fuc*ing superpower, că a îți iubi fiecare părticică de piele, sânii, vulva, picioarele, abdomenul înseamnă - mai întâi - a te îngriji.

OTOTO este un loc din București #musaidevizitat pe care îl admir infinit pentru ceea ce aduce în societatea noastră, drept care, voi continua să vă povestesc des despre tot ceea ce Constanța, Raluca și restul echipei reușesc să facă. Vorbim despre o muncă imensă, despre o pasiune colosală, despre un respect infinit pentru mediu, pentru oameni și animale, pentru tot ceea ce avem mai bun și mai frumos în noi de păstrat, de cizelat, de dat mai departe. Chapeau bas, OTOTO!

OTOTO Store, sustenabilitatea ca stil de viață
OTOTO, branduri slow & sustainable & ethical.

Abonează-te, lasă-te inspirată.

♡ Inspiration Avalanche - Conținut exclusiv pentru abonați.

Mă abonez ♡