"Who loves a garden still his Eden keeps." ar descrie perfect experiența senzorială pe care o trăiești în momentul în care pășești în grădina 7am garden, unde Ioana (Desene cu lumină) a realizat trei setup-uri în stilul ei minimalist, idilic, în nuanțe pastel și tonuri neutre.

Lenjeria de pat, Doamne, este un modest luxury absolut pentru piele, un in delicat ca o mângâiere. Și crede-mă, eu sunt teribil de pretențioasă când vine vorba despre materiale pentru că am pielea sensibilă și ușor iritabilă. Mă bucur că am descoperit cu acest prilej brandul Genuin.

Ce mi-ar plăcea să știi despre sesiunile foto create de Ioana (cea de acum, cea de iarnă și cea de 8 Martie) este că niciuna dintre acestea nu reprezintă "încă o ședință foto".

Ioana reușește să transpună în realitate și mai apoi în fotografii cadre, momente, amintiri cu substanță și emoție. Ceea ce, după cum presupun că deja știi, e ceva greu de dobândit în tumultul zilelor noastre, când doar bifăm diverse pe repede înainte.

Eu cred că avem nevoie să simțim emoție pură mai mult ca oricând, că avem nevoie să facem loc esteticului în viața noastră, că avem nevoie doar să fim.

În luna august, Ioana te invită să te bucuri (being the operative word) singură, alături de o prietenă sau de familie de o după-amiază în care singura ta grijă...ah, stai, nu vei avea niciuna. :)

Va fi o după-amiază desprinsă efectiv dintr-un vis pe care-l savurezi cu ochii deschiși. Lasă acasă graba, stresul, to do list-ul și îmbarcă-te într-o călătorie senzorială pe care o vei adora. Îți promit!

Dacă îți faci griji că cel mic se va plictisi, taie de pe listă și grija aceasta. La 7am garden plictiseala nu este o opțiune, iar Ioana este oricum minunată, absolut minunată cu copiii.

Și încă ceva ce admir tare la Ioana. Își construiește conceptele foto alături de alte antreprenoare, ceea ce mi se pare admirabil. #womensupportingwomen trebuie să devină un soi de mantră în lumea asta hâdă.

Așadar, Poveștile de vară în grădină sunt împletite de Ioana alături de Genuin Shop, Adinish, Lali Wear, Maison Mimino, Purrfect Collar.

Toate informațiile despre sesiunile foto organizate de Ioana în luna august, mai jos:

Povesti de vara in gradina • Desene cu Lumina
O vara de poveste: evadeaza din dormitor, direct in gradina!Vino impreuna cu familia sa ne bucuram impreuna de ultima luna de vara si sa cream desene cu lumina! Toata atmosfera este menita sa duca intr-o stare de vacanta, de evadare din orasul incins si aglomerat intr-un colt de natura feeric …Te te…

ps: nu pot da încă din casă, dar nu mă pot abține să îți spun că Ioana mai pregătește o surpriză pentru a doua jumătate a lunii, un alt decor sublim, de data aceasta în București, într-unul dintre locurile noastre #musaidevizitat. :D Revin cu vești!

În fotografiile splendide realizate de Ioana, port rochie Noi3 Studio x Marmuse.ro, inel din aur roz cu perlă Zea et Sia, colier cu perlă și inițiala "R" Bloom Biju.