Join other 2000+ free subscribers

and get your monthly dose of inspiration

Subscribe Raluca Harabagiu Blog cover image
Raluca Harabagiu profile image Raluca Harabagiu

Ulița Deal, #musaidevizitat

#MusaideVizitat este o campanie menită să îți răsfețe simțurile, unde bunul gust este omniprezent, la fel și o doză serioasă de hedonism.

Ulița Deal, #musaidevizitat
Ulița Deal, foto: Desene cu lumină

Povesteam într-un alt articol de pe blog despre cum te vindecă frumosul unui loc, despre importanța expunerii constante la estetic, la valori și principii sănătoase. Desigur, în niciun colț din lumea asta nu este totul perfect, dar contează mult ca balanța să încline mai degrabă spre bine.

Am vorbit aici, pe blog, despre femei inspiraționale și poveștile lor de viață. Campania #MusaideVizitat a venit ca o continuare firească, o serie de recomandări de locuri faine, chiar splendide, de savurat în tihnă și cu intenția onestă de a te ajuta să îmbrățișezi arta de a trăi frumos.

În articolul de astăzi, parte a Campaniei #MusaideVizitat, eu și Ioana Buru, cea care a realizat fotografiile minunate, te invităm să descoperi un loc unde timpul parcă trișează: Ulița Deal.

De la mama am învățat că luxul înseamnă, înainte de toate, calitate și firesc. Atunci când tânjesc după lux, nu caut opulența de tipul celei care țipă, ci simplitate, bunătate, frumos. Că vorbim despre haine, oameni sau locuri, luxul meu este definit prin aceste atribute.

Și am descoperit un astfel de lux acasă la Ligia Tudor, alături de care am și realizat unul dintre cele mai citite și iubite interviuri de pe blog, pe care-l poți (re)citi aici.

Pentru că ți-am spus deja povestea superbă a acestui loc cu însemnătate, dar și căror evenimente și oameni li se adresează Ulița Deal, astăzi, îmi doresc doar să îți creez un moment de tihnă, de reverie, de fain și bine, prin intermediul fotografiilor absolut divine realizate de Ioana.

Și cine știe? Poate că până la finalul acestui articol, ți-ai planificat deja nunta, botezul copilului sau petrecerea privată în acest loc MINUNAT.

#musaidevizitat - Raluca Harabagiu - • Desene cu Lumina
#MusaideVizitat este o campanie menită să îți răsfețe simțurile, o serie de recomandări de locuri faine, chiar splendide, de savurat în tihnă și cu intenția onestă de a te ajuta să îmbrățișezi arta de a trăi frumos. Atelier Diana Cojocaru – https://ralucaharabagiu.com/musaidevizitat-atelier-diana-co…

*Eu port rochie Sekana, coșul meu este Maison Mimino, iar Ioana poartă rochie Soleil.

Abonează-te, lasă-te inspirată.

♡ Inspiration Avalanche - Conținut exclusiv pentru abonați.

Mă abonez ♡