Join other 2000+ free subscribers

and get your monthly dose of inspiration

Subscribe Raluca Harabagiu Blog cover image
Raluca Harabagiu profile image Raluca Harabagiu

Blooming After 30s Workshop

9 Martie - Flori, fete și un workshop care celebrează feminitatea, estetica, autenticitatea, încrederea că nu e niciodată prea târziu să începi de la 0.

Blooming After 30s Workshop

FLORI, FETE și un WORKSHOP care celebrează feminitatea, estetica, autenticitatea, reinventarea personală și profesională după 30 de ani.

Un WORKSHOP despre cum să îți creezi și să îți spui propria poveste prin intermediul bunului-gust, al florilor, al ritualurilor pe care le savurezi.

"Să trăim frumos, cu asta cred că suntem datori vieții." (Bianca Popescu), "Așa ar trebui privită viața în permanență. Cu poftă și nesaț. Așa ne educăm și bunul-gust." (Anca Dumitrescu) sunt două dintre citatele pe care le port permanent în mintea mea. Femei precum Anca și Bianca m-au inspirat, în ultimii doi ani, să o iau de la capăt, să mă redefinesc, să îmbrățișez energia feminină după vârsta de 30 de ani.

Este ceea ce îmi doresc să transmit mai departe - ca un pay it forward, iar ideea de a-i fi parteneră minunatei Andreea Șerban, owner al Milk&Honey Events, la unul dintre workshop-urile inspiraționale pe care le organizează a reprezentat pretextul perfect. :)

Cred cu tărie în beneficiile aduse de evenimentele menite să ne hrănească apetitul pentru fain și frumos, întâlniri cu sens și substanță în cadrul cărora cunoaștem femei cu valori și interese comune, în care descoperim povești cu care rezonăm și care devin trigger-ul atât de necesar pentru a ieși din impas, din blocajul care ne ține pe loc din a trăi viața așa cum ne dorim.

Been there, done that aproape toată viața. Până când am decis să lupt cu demonii mei și să îmi permit luxul de a ieși din zona de confort și de a participa la activități, workshop-uri, evenimente care m-au ajutat să devin femeia de azi.

Dacă te întrebi care este legătura dintre un workshop floral și povestea mea - Blooming After 30s: Embracing Femininity, Starting Over, and Rebuilding Yourself. Bloom like a flower; unfold your own beauty - ei bine, nu vorbim doar despre metafore devenite cumva deja clișeu.

Realitatea este că și acestor workshop-uri florale și a femeilor cu adevărat excepționale care activează în acest domeniu le datorez "înflorirea" mea.

Cum se desfășoară workshop-ul?

O echipă faină de femei te așteaptă, în 9 martie, la sediul Milk&Honey Events,  Str. Constantin Disescu nr.19, Sector 1. Detalii organizatorice și înscriere aici.

Andreea Șerban, owner Milk&Honey Events și gazda acestui eveniment, îți va dezvălui tainele artei florale și te va îndruma în călătoria senzorială deosebită pe care o presupune realizarea unui buchet de primăvară.

Andreea îți va arăta, pas cu pas, cum să realizezi un aranjament floral cu aspect organic, natural. Stilul gardening se distinge prin naturalețea alăturării florilor, prin poezia pe care cromatica, textura și forma florilor o transmit către suflet. Lasă-te purtată de creativitate, imaginație și feminitate în această călătorie a simțurilor! Cu pasiune și răbdare vei putea simți molipsitoarea magie a florilor!

Lucrul cu florile, indiferent că ești începătoare sau știi deja să îmbini tipuri și culori, este un soi de terapie pentru suflet și minte. Este precum o meditație activă, în care lucrezi cu mâinile, dar ești atât de absorbită de această experiență senzorială splendidă, că mintea ta nu va mai fi ocupată cu "overthinking-ul".

Desigur, vei lua acasă aranjamentul pe care-l creezi în timpul workshop-ului, în vasul în care vei lucra.

Raluca Harabagiu, ralucaharabagiu.com. Te voi ghida către o călătorie personală menită să îți aducă drive-ul, curajul, deschiderea de a îmbrățișa arta de a trăi frumos și conștient, în acord cu valorile tale, de a-ți însuși energia feminină, de a porni de la 0. Promit să nu te plictisesc cu un discurs motivațional sec, lipsit de sens și substanță, ci să îți ofer exemple concrete din experiența mea, să te direcționez către activități și oameni care te pot ajuta să ieși din ceea ce te ține pe loc.

Vom răspunde și la câteva întrebări, printre care:

Ce aș face dacă nu mi-ar mai fi frică?

Care sunt cele 5 femei din jurul meu care îmi dau aripi, nu mi le frâng?

Sunt mai degrabă o "Zoe, fii bărbată" sau îmi asum energia feminină?

Pot să câștig bani din pasiunea mea?

Ce pot să învăț de la 0 după vârsta de 30 de ani?

Sunt mai importante sănătatea mea psihică, cea fizică și cea emoțională decât un job toxic, într-un mediu toxic?

Ce fac ca să depășesc teama de a rămâne fără bani dacă o iau de la 0?

Pentru a evolua este nevoie să te cunoști, deci să îți oferi luxul de a sta câteva momente cu tine și de a încerca să descoperi anumite lucruri despre tine pe care, în tumultul zilelor noastre, le uităm, le ratăm, le ignorăm, le neglijăm. Suntem precum un puzzle care are nevoie mai ales de piesele lipsă pentru a deveni un întreg.

The Yellow CreatorsMaria & Patricia vor realiza fotografii menite să surprindă emoțiile, bucuria, trăirea momentului. Deloc întâmplător, sunt și unele dintre fotografele mele preferate, și asta pentru că își desfășoară activitatea cu mult bun-gust și simț.

The Yellow Creators sunt o agenție foto-video care se lasă ghidată de un conținut onest pentru că fetele cred cu tărie în importanța susținerii comunității locale. The Yellow Creators este locul în care antreprenorii găsesc sprijin creativ și vizual pentru a spune povestea afacerii lor. De la fotografii pentru e-commerce până la clipuri video pentru reels, the girls have you covered :).

Legat de fotografii și de rolul important pe care îl ocupă în viața noastră, citeam în cartea lui Meik Wiking – Arta de a-ți crea amintiri, despre site-ul The Burning House, unde sunt postate imagini ale unor lucruri pe care oameni din lumea întreagă spun că le-ar salva dacă le-ar lua casa foc. Cel mai întâlnit lucru pe care l-ar lua oamenii cu ei dintr-o casă în flăcări este albumul de fotografii. Nu este de mirare că, anual, oamenii fac peste un trilion de fotografii.

Despre fete am scris în articolul acesta.

Cristina Văcărelu și Constantin Niculae, echipa Rapsodia Cake este responsabilă cu sweets delicioase, dar sănătoase. Dacă tot vom fi în Luna Femeii, ne-am gândit să ne splurge a little bit.

Rapsodia Cake - clinica de prăjituri - realizează deserturi artizanale doar pe bază de comandă. Sunt o echipă mică, așa cum mentionam mai sus, care se dedică manufacturării deserturilor premium, din pasiune pentru natural și frumos.

Despre Rapsodia Cake am scris și eu aici.

Vazele în care vor fi prezentate florile sunt creații ale Dianei Cojocaru. Despre Diana și creațiile ei divine am povestit aici.

Blooming After 30s Flower Workshop – Milk & Honey
Data: Sâmbătă, 9 martie 2024 Interval orar: 11:00 - 14:00 Locație: Atelierul Milk and Honey, Strada Constantin Disescu 19, sector 1, București Un WORKSHOP care celebrează feminitatea, estetica, autenticitatea, reinventarea personală și profesională după vârsta de 30 de ani. O experiență creativă despre cum să îți creezi propria poveste prin intermediul bunului-gust, al florilor, al ritualurilor pe care le savurezi. Cum se desfășoară workshop-ul? 1. Andreea Șerban, owner Milk&Honey Events și gazda acestui eveniment, îți va dezvălui tainele artei florale și te va îndruma în călătoria senzorială deosebită pe care o presupune realizarea unui buchet de primăvară. Lucrul cu florile, indiferent că ești începătoare sau știi deja să îmbini tipuri de flori și culori, este un soi de terapie pentru suflet și minte. Este precum o meditație activă, în care lucrezi cu mâinile, dar ești atât de absorbită de această experiență senzorială splendidă, că mintea ta nu va mai fi ocupată cu “overthinking-ul”! Desigur, vei lua acasă aranjamentul floral pe care-l creezi în timpul workshop-ului. Acesta va fi dispus într-un vas din ceramică. 2. Blogger-ul Raluca Harabagiu aka ralucaharabagiu.com. Te va ghida către o călătorie personală menită să îți aducă drive-ul, curajul, deschiderea de a îmbrățișa arta de a trăi frumos și conștient, în acord cu valorile tale, de a-ți însuși energia feminină, de a porni de la 0. Vom răspunde și la câteva întrebări, printre care: Ce aș face dacă nu mi-ar mai fi frică? Care sunt cele 5 femei din jurul meu care îmi dau aripi, nu mi le frâng? Sunt mai degrabă o “Zoe, fii bărbată” sau îmi asum energia feminină? Pot să câștig bani din pasiunea mea? Ce pot să învăț de la 0 după vârsta de 30 de ani? Sunt mai importante sănătatea mea psihică, cea fizică și cea emoțională decât un job toxic, într-un mediu toxic? Ce fac ca să depășesc teama de a rămâne fără bani dacă o iau de la 0? Pentru a evolua este nevoie să te cunoști, deci să îți oferi luxul de a sta câteva momente cu tine și de a încerca să descoperi anumite lucruri despre tine pe care, în tumultul zilelor noastre, le uităm, le ratăm, le ignorăm, le neglijăm. Suntem precum un puzzle care are nevoie, mai ales, de piesele lipsă pentru a deveni un întreg! 3. The Yellow Creators, Maria & Patricia vor realiza fotografii menite să surprindă emoțiile, bucuria, trăirea momentului. 4. Rapsodia Cake este responsabilă cu sweets delicioase, dar sănătoase. Dacă tot vom fi în Luna Femeii, ne-am gândit să ne splurge a little bit. 5. Dianei Cojocaru ne va furniza vaze handmade prețioase, pentru dispunerea inițială a florilor. Dacă dorești să surprinzi o persoană dragă – iubita sau soția, mama, sora, bunica sau pe prietena ta – cu o astfel de experiență inedită și creativă, poți achiziționa un voucher Cadou - contactează-ne în acest sens! Vă așteptăm cu drag!  

PARTENERI Blooming After 30s Workshop